Cipru de Valentine’s Day, de la 1 leu :)

Chiar ieri îmi spunea un galician că îşi doreste mult să ajungă în Cipru, fiindcă e ţara cu cele mai multe baruri, mai multe decat în Spania. Nu ştiu cât de adevărat e, dar fie cum zice el.

Cipru e oricum de vizitat. Infinitul mării strajuit de munţii Troodos, biserici bizantine, 52 de plaje marcate cu steaguri albastre, 340 de zile însorite pe an, delicioasele meze şi o istorie care coboară în timp 9000 de ani, iată ce ne oferă insula în formă de peşte-spadă ce se scaldă în dreptul coastei mediteraneene din sudul Turciei.

Nimic nu este mai miraculos decât Cipru, această insulă unde legenda se împleteşte cu cotidianul, visul cu realitatea şi Europa cu Orientul. Din ale sale ape înspumate se spune că s-ar fi născut Afrodita, cea mai frumoasă dintre zeiţele elene…

Citeste cele mai noi articole de calatorie pe blogul Paravion www.blog.paravion.ro

Aşadar, ce faceţi de Valentine’s Day? Întreb fiindcă licitaţia de azi de pe Paravion.ro vă poate trimite direct în Cipru, fix pe 14 februarie 2013:


Acolo vă veţi lăsa cuceriţi şi de Larnaca, unul dintre cele mai vechi oraşe ale lumii, cu faleza sa bordată de palmieri şi portul aflat la 200 m distanţă de principalul centru comercial al staţiunii.

En ora sas! (=Acesta e momentul vostru!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *