Iată ce vă promit bloggerii din campionatul Planes! :)

Începând cu Alexandra, într-o notă umoristică: „Eu am frica de avioane si am nevoie de cineva cu experienta in domeniu care sa ma tina de mana la decolare si aterizare. Iar cand sunt turbulente… Doamne ajuta! :))” (Alexandra Roşu)

„Alege-ma pe mine deoarece sunt unul dintre cei mai buni piloti ai acestui joc, pana acum sunt singurul blogger in top. Nu am vizitat Bruxelles-ul pana acum si asta poate fi un atu pentru amandoi, vom explora necunoscutul si vom trai o aventura impreuna.” (Ionut Iordache)

„Promisiunea mea: stiu unde se gasesc cei mai buni cartofi prajiti din Bruxelles, cele mai bune bomboane de ciocolata si sunt dispusa sa impartasesc aceste secrete cu altcineva :) ” (Anca Şerban)

„Ce poate fi mai frumos decat doi straini vizitand un oras necunoscut, spre deosebire de alti bloggeri ce te duc in locurile pe care ei le plac ca urmare a altei vizite in destinatia respectiva? Gusturile nu sunt intotdeauna aceleasi. Stau bine la orientare in destinatii turistice chiar si la prima vizita. :P” (Petruş Lungu)

„Câștigătorul va alege să meargă la Bruxelles cu o TravelGirl pentru că noi avem ciocolată. Mai exact, noi ridicăm miza și, pe lânga excursia oferită de Paravion, TravelGirls.ro oferă și un ghid practic al Bruxelles-ului (zis și Dosarul TravelGirls) și o excursie de o zi la Brugge – orașul ciocolatei.” (Loredana Lungu)

„Vă spun doar atât: știu niște ciocolaterii minunate, cel mai bun loc în care se poate mânca gauffre cu ciocolată și câțiva omuleți simpatici de-ai locului care să ne dezvăluie secretele Bruxelles-ului. Mai stați pe gânduri?” (Gabriela Solomon)

„Dear Winner, pentru că eşti un campion, eu te invit să sărbătorim succesul într-o berărie belgiană. Ştii, cred, că Belgia e ţara iubitorilor de bere, lăudându-se cu zeci de tipuri diferite (roşie, trapist, de abaţie sau care fermentează în stomac?!), câteva festivaluri de bere (de cel din februarie din Brugges ştiai?), dar şi o bucătărie din care berea nu lipseşte ca ingredient (mhm, scoici în bere … ). În afară de asta, ne plimbăm şi vedem tot ce vrei tu: pişărcosul, piaţa cea mare, uniunea europeană, atomul sau muzeul de benzi desenate. Iar de e vreme, Gent sau Brugges!” (Liliana Oprişan)

Uncle M e prea încrâncenat ca să raspundă ( :P ), iar eu (Elena Cîrîc) vă promit că o să râdeţi mult împreună cu mine în această călătorie de trei zile prin capitala Belgiei. În plus, îmi place să fac fotografii, aşa că o să vă alegeţi cu un set zdravăn de amintiri digitale. (care doar le vor completa pe cele reale :P )

Acestea fiind zise, nu uitaţi că mai aveţi doar o săptămână în care să acumulaţi puncte în cadrul campionatului. Apoi, după data de 19 decembrie, fericitului câştigător îi va reveni ocazia de a alege unul din bloggerii „puşi la dispoziţie”. :)

N-o să vă întreb acum pe cine a-ţi alege, dar dacă n-aveţi deja un răspuns ferm, uitaţi-vă pe linkurile de mai sus, ca să alegeţi în cunoştinţă de cauză. :) SUCCES!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *