De Valentine’s petreceţi la Viena, de la 1 leu

Viena este veche, dar este şi nouă şi atât de variată: de la construcţiile grandioase în stil baroc, la Jugendstilul ”de aur” şi până la arhitectura modernă, oraşul vă invită să-l descoperiţi.

Şi ce ocazie mai bună să existe dacă nu Valentine's Day?

Aşadar, vă invităm azi să licitaţi un city break în Viena, cu plecare pe 14 februarie 2013. Zborurile sunt planificate la ore favorabile, astfel încât să vă bucuraţi de câţ mai mult timp petrecut în capitala Austriei. (Otopeni 08:05 – Viena 08:50; Viena 20:20 – Otopeni 22:55) Cazaţi veţi fi la Hotel Lucia Wien 3*. Situat în apropierea superbului Palat Schönbrunn, unul dintre cele mai importante monumente culturale din Austria, acest hotel combină o atmosferă confortabilă tipic austriacă cu spiritul prezent al Vienei. În plus, hotelul Lucia se află la 2 minute de mers pe jos de stația de metrou Johnstraße, linia U3. Linia de tramvai 49 este la 1 minut de mers pe jos.

Şi fiindcă vorbim de Ziua Îndrăgosţiţilor petrecută în capitala muzicii, a romantismului şi a distracţiei, vreau să vă fac şi câteva recomandări tematice:

– neaparat să faceţi o plimbare prin curtea palatului Schönbrunn;
– o cină romantică pe străduţele din centru;
– o călătorie în Wiener Riesenrad din parcul de distracţii Prater;
– bărbaţii îşi pot surprinde iubitele cu o floare cumpărată pe neaşteptate de la florăria drăguţă de lângă Stephansdom (Blumen Haus zum Dom)

– să împărţiţi cel mai mare si mai faimos şniţel, la Figlmuller :)
– să vă plimbaţi cu trăsura chiar prin centrul Vienei:

 

Iar pentru toate celelalte, vă zic doar: Sky is the limit! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *