De pe blogurile de turism adunate (11)

De data asta am vrut să vedem pe unde au petrecut bloggerii de turism sfârşitul anului trecut şi începutul anului cu "13" în coadă. Aşadar, începem cu radiografia oraşului Bucureşti în dimineaţa zilei de 1 ianuarie.

Alina & Adi de la bandarosie.ro au fost la "o cabană în cătunul Casa de Piatră, de pe valea Gârda Seacă, undeva la capăt de drum, la o distanță de 12 km de asfalt."

Anca a călătorit singură prin Egipt (e drept că e posibil să se fi întors înainte de Revelion, dar nu ştiu exact), unde a petrecut 9 zile, şi în perioada următoare sigur ne va încânta cu impresii de acolo.

Larisa a avut parte de un revelion cu ploaie, fondue şi vinuri alese, în Chateau La Valière, o localitate la vreo 40 km de Tours. :)

Cezar Dumitru a fost în Myanmar, dar n-a apucat încă să povestească pe blog despre asta. Pe blogul său puteţi citi zilele astea o serie de 5 guest post-uri scrise de un cititor de-al lui care a locuit timp de câteva luni în California.

Alex Popescu a fost, printre altele, în Congo şi în Rwanda; chiar dacă e scump la cuvinte, a pus fotografii interesante din Africa pe blog.

Răzvan Pascu a petrecut vreo trei săptămâni în Asia de Sud-Est şi zice că Bangkok e cel mai tare oraş vizitat în aceste săptămâni. Strict despre Revelionul petrecut la Saigon (Ho Chi Minh City), în Vietnam, a povestit aici.

Cora a început anul cu preparate româneşti servite cu migală, la o pensiune din Cârtişoara.

Familia Marin îşi petrece ultimele zile de concediu în Asia, revelionul l-au făcut în Thailanda, dar deocamdată cel mai recent articol este despre Taipei.

Iar eu…eu am fost în Barcelona şi am aflat câteva obiceiuri noi prin care danezii, italienii, cubanezii, uruguayénii şi spaniolii sărbătoresc Anul Nou. Iar despre iarna în Barcelona am scris aici.

 

Weekend de poveste să aveţi! Că de nins…ca-n poveste ninge! :)

1 Comment

  1. Reply
    Anca

    Da, m-am intors pe 30.12 din Egipt – povestile sunt grupate pe pagina asta: http://www.1001calatorii.com/calatorii/jurnal-egiptean, azi am povestit cum am mers cu autobuzul la piramide :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *