De pe blogurile de travel adunate (20)

Explorăm din nou blogurile de travel, şi ne vin idei. Multe. Aşa că le ţinem minte, dar vi le spunem şi vouă, pentru că ne place să  împărţim lucrurile frumoase cu prietenii. :)

Aşadar, chiar şi într-o zi noroasă, dacă se întamplă să vă aflaţi prin Sicilia (Taormina, mai exact), merită să vă plimbaţi puţin şi pe Isola Bella, o rezervaţie naturală miniaturală.

Citeste cele mai noi articole de calatorie pe blogul Paravion www.blog.paravion.ro

Nu ştim dacă sunteţi la curent cu tendinţele turistice în 2013, însă Bia a inclus multe adevăruri în ediţia de primăvară.

Cum arta cere sacrificii, vă recomandăm câteva fotografii de noapte pe timp ploios în oraşul Tours.

Dacă ajungeţi prin Amsterdam (poate câştigaţi concursul de pe pagina de Facebook Paravion!) şi mai vreţi să încercaţi şi altceva în afară de mersul cu bicicleta şi space-cookies, puteţi intra într-un magazin tradiţional. Selecţia de produse este extraordinară, mai ales la raionul cu brânzeturi.

Parma, oraşul renumit pentru prosciutto, este încă neafectat de turismul de masă, ceea ce îl face atrăgător pentru cei care vor să se rătăcească pe străduţe înguste şi să savureze experienţe locale autentice.

Daca se întamplă să fiţi în tranzit prin München, sunt câteva obiective pe care nu trebuie să le rataţi.

În fiecare seară, în Hong Kong, pe aleea denumită „Avenue of stars”, are loc un spectacol de lumini.

Un top 10 al obiectivelor turistice ce nu trebuie ratate în Paris. Locurile sunt destul de aglomerate, aşa că ideal ar fi să  încercaţi si ceva dincolo de "aleea turistică", pentru recreere.

Kotor, un oraş ce ne-a surprins plăcut, şi pe timp de zi, şi pe timp de noapte.

Se pare că în America de Nord se poate mânca bine, şi pe alocuri chiar sănătos, daca ştim unde să mergem şi ce să alegem.

Acestea fiind zise, weekend plăcut şi nu uitaţi să votaţi Sibiu & Bucureşti în competiţia de pe foxnomad.com! 

1 Comment

  1. Reply
    Lucian

    Multumesc pentru mentionarea articolului meu in recomandarile saptamanii. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *