Poftă de mâncare mexicană din Barcelona

Azi dimineaţă m-am trezit cu poftă de omletă. Aşa că mi-am făcut omletă. Dar pe urmă mi-am amintit că oricât de bună ar fi omleta mea, pofta mea de fapt era de o tortilla spaniolă, cu cartofi. Şi tot mergând din poftă-n poftă, mi-am dat seama la final de zi că pofta mea cea mare era pentru mâncarea mexicană pe care am devorat-o la Rosa del Raval.

Pe o străduţă mică –  Carrer dels Àngels 6, în apropiere de MACBA (Museu d'Art Contemporani de Barcelona), se află Rosa del Raval, acest  restaurant care e abia pe locul #875 printre cele 4,221 de restaurante din Barcelona prezente pe tripadvisor.com.

 

Dar eu cred c-ar trebui să fie mai sus în top, fiindcă experienţa mea acolo a fost de nota 10. Mâncare, atmosferă şi servire foarte bună. E genul de loc pe care-l recomand cu drag prietenilor. Şi le spun să-ncerce şi Mojito-ul!

Ma jos – câteva imagini:

Revelion Barcelona_396

(Guacamole cu nachos)

Revelion Barcelona_395

Revelion Barcelona_397

 

Revelion Barcelona_399

Revelion Barcelona_400

Revelion Barcelona_401

Revelion Barcelona_402

(cel mai minunat desert posibil: Tapón de Chocolate con Helado de Vanilla; 5.50 euro)

(prăjitură de ciocolată cu interior fierbinte + îngheţată gustoasă de vanilie + alune = combinaţia perfectă!)

Revelion Barcelona_403

La plecare, fiindcă tot sunteţi în cartierul Raval, mergeţi să vedeţi El gato del Ravalopera de artă a lui Fernando Botero, pictorul și sculptorul columbian renumit pentru personajele sale opulente.

Revelion Barcelona_410

Să aveţi poftă!

PS: Alte restaurante cu mâncare bună mexicană ştiţi? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *