#filieracipriota: de Rusalii în Limassol

Vă scriam joi că plecăm în gaşcă mare de bloggeri spre Cipru! Ieri ne-am întors şi acum mărturisim că Cipru a fost o surpriză plăcută pentru cei mai mulţi dintre noi, cei care nu mai fusesem acolo. Pentru ceilalţi a fost doar o confirmare.

Echipa noastră completă a fost formată din Alexandra Roşca, Remus Vişan şi Mădălin Măncilă din partea Paravion.ro + Marios Hadjipanayis, Daniela Theodotou, Ionut Ciochina şi Diana Mihalcea din partea Paravion.com.cy & agenţia cipriotă Knossos Travel + bloggerii Alexandru Damian, Ana Morodan & Şerban Cristea, Andrada Crânguş, Carmina Nitescu, Cezar Dumitru, Cristina Mazilu, Mihai Holhos, Răzvan Bucur, Francisc Vasile, jurnalista Patricia Mihail şi cu voia dvs, eu. Deci pe oricare din linkurile de mai sus intraţi, o să găsiţi în perioada următoare păreri şi impresii despre Cipru, din punctul fiecăruia de vedere. (turistic/culinar/referitor la modă/al pasionatului de fotografie etc.; vă las pe voi să descoperiţi cine e cine)

Program-filieracipriota-2013

După cum vedeţi, programul nostru a fost unul plin, cu opriri în câteva dintre cele mai frumoase hoteluri/restaurante/baruri de pe insulă:

Vineri:

– Vassos Fish Taverna

– Galu Seaside 

– Lush Beach Bar

– Lordos Beach Hotel, Larnaca

Sâmbătă:

– Kitesurfing & Paddle up, la Kahuna Surfhouse

– Voreas Tavern 

– XS Night & Day Club 

– Golden Bay Beach Hotel, Larnaca

Duminică:

– croazieră pe Anamnisis boat

– cocktails & shisha la Amathus Luxury Beach Hotel

– Le Meridien Spa & Resort, Limassol

PS: Mulţumim foarte mult Biroului de Promovare a Turismului în Cipru şi Biroului de Promovare a Turismului în regiunea Larnaca, fiindcă ne-au furnizat informaţii importante despre insula cipriotă.

gallery

Revenim curând şi mai multe detalii + fotografii! :-) Între timp, însă, ne-ar plăcea să aflăm câţi dintre voi au fost deja în Cipru?  Unde, în Larnaca, Limassol, Phaphos, sau Nicosia? Unde v-a plăcut cel mai mult?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *