De pe blogurile de travel adunate (25)

Belgia e o țară mică (chiar și în comparație cu România), dar din punct de vedere turistic aveți din belșug ce face acolo. Mai multe despre asta au scris fetele de la travelgirls. Iar dacă sunteți curioși despre Rock Werchter, unul dintre cele mai mari festivaluri rock din lume, desfășurat anual, din 1974, în Belgia, Cristiana relatează pe zile experiența ei acolo.

Apoi, prima levada din aventura fetelor de la viajoa.ro prin Madeira a fost Caldeirao Verde – The Green Cauldron –  Căldarea Verde. "La un moment dat pe traseu mă gândeam că  n-ar fi putut să îi dea un nume mai bun. Eram undeva deasupra, vedeam vârfurile înverzite ale munţilor din jur, iar dedesubt era o ceaţă lăptoasă, ca şi cum cineva ar lucra la o poţiune magică şi tocmai a aruncat un praf care face fum."

Turistu.ro v-a pregătit un fotoreportaj din Capul Verde, ca să vă faceți o idee despre ce înseamnă acest arhipelag insular ca destinație turistică.

 

Traweling Hawk vă poftește la câteva mâncăruri mai mult sau mai puțin nemțești, dintre care nu lipsește salata de sparanghel cu sase cârnăciori de Nuremberg sau șnițelul de curcan în stil vienez.

Iar dacă încă nu știți ce să faceți weekendul acesta, vă dau cei de la lumeamare.ro idei! Sau Bia, care vă învață ce să faceți în vacanță când n-aveți bani de vacanță. :P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *