Câștigați (un sejur în Cipru) cu aplicația Paravion!

Unul dintre cele 13 motive (norocoase) pentru a vizita Cipru era reprezentat de faptul că ciprioții au 342 de zile însorite în an. Plus hotelurile de 4 si 5 stele, care nu se închid la final de septembrie. Sezonul lor ține de la 1 aprilie până pe 30 noiembrie, dar stațiunile nu sunt părăsite odată cu finalul lunii noiembrie, puteți și e recomandat să mergeți și în celelalte luni ale anului, fiindcă vă veți bucura de zile însorite pe timp de iarnă, de exemplu.

Așa că promoția aceasta vine la fix! Dacă descărcați aplicația de mobil Paravion (Android, iOS), și faceți pe pagina Paravion dovada instalării aplicației**, veți participa la tragerea la sorți pentru un sejur de 2 persoane în Cipru (bilete de avion și cazare în cameră dublă cu vedere la mare, cu mic dejun inclus, la Lordos Beach Hotel 4*, Larnaca) timp de 8 zile, în perioada decembrie 2013 – martie 2014 (cu excepția perioadei Crăciunului și a Revelionului).

Concursul se desfășoară între 23 Octombrie – 2 Decembrie, iar aici găsiți regulamentul complet. SUCCES! Și nu uitați de meze!

castiga cu aplicatia paravion

**Dovada instalării aplicației trebuie înscrisă sub forma unei imagini, captură de ecran a telefonului mobil, sau o imagine care să conțină aplicația instalată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *