Reîncep #ateliereleparavion! (IV)

În februarie am promis că mai facem #ateliereleparavion așa că iată-ne aici, continuând ce-am început.

Sub umbrela #ateliereleparavion şi cu sloganul “Old Business Meets New Passion”, am început o serie de proiecte şi evenimente cu rol educațional pentru tinerii interesaţi de industria de turism.

Primul pas l-am făcut iarna trecută, în parteneriat cu Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Am format 10 echipe de masteranzi, fiecare coordonată de câte un blogger de turism. Studenții au putut experimenta etape din munca obişnuită a unui departament de marketing şi comunicare al unei agenţii de turism online.

Cea de-a doua ediţie a Atelierelor Paravion se va desfăşura în perioada aprilie – mai 2014 şi presupune un campionat cu premii (vacanţe pentru locurile 1, 2 şi 3, dar şi premii pentru cel mai creativ student sau cel mai proactiv) la care vor participa, de data aceasta, 50 de echipe de câte 5 – 7 studenţi ai Facultăţii de Marketing, ASE.
Fiecare dintre ei va învăţa să scrie un articol despre o destinație şi să gândească o strategie de promovare sumară a unei destinaţii.

Vom urmări creativitatea celor implicaţi, dar şi potenţialul concret al ideilor de a vinde o destinaţie turistică eficient din punctul nostru de vedere, motiv pentru care ne dorim ca fiecare echipă să fie coordonată de un blogger pasionat de călătorie, care să îi încurajeze şi să îi îndrume astfel încât studenții să înţeleagă mai bine cum se scrie despre călătorii, cum se vinde o destinaţie etc.

Prima întrevedere va fi mâine, 24 aprilie, de la ora 19.00. Vor participa peste 300 de studenţi, așa că dacă vreți să-i cunoașteți și să vă alăturați ca bloggeri coordonatori, trimiteți-ne un email la ateliereleparavion[at]paravion.ro! De asemenea, vor fi prezenţi profesori aparţinând facultăţii şi Remus Vişan, Managing Director Paravion.ro.

 

Despre prima ediție a atelierelor puteți citi și aici: articol 1, articol 2, articol 3. În rest, ne puteți urmări pe pagina de Facebook ateliereleparavion, şi pe contul de Instagram, pe care vom comunica proiectul. Spor să avem!

#ateliereleparavion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *