Câștigătoarea concursului „Întreabă şi ajungi în Rhodos” este…

Din luna mai încoace ați ascultat în fiecare duminică, la prânz, pe RFI, o emisiune despre călătorii. Gazda voastră a fost întotdeauna Ana-Maria Caia, dar invitați surpriză au fost, rând pe rând: Andrei GheorghePetre Fumuru & Adi Hădean, Mihai Dobrovolschi &  Iuliana Nălăţan, Toni Grecu, Remus VișanPaula Chirilă, Vintilă Mihăilescu, Radu Paraschivescu, Dan Negru, Răzvan Marc, Vlad Petreanu, Loredana Groza și Wilmark. Și cu toții ne-au invitat să ne bucurăm împreună de cele mai frumoase poveşti din călătorii. (Dacă vreți să reascultați emisiunile, le găsiți pe toate înregistrate, pe blog.)

În plus, cei care puneau întrebări pentru invitatul săptămânii aveau șansa să li se răspundă în direct, la radio.

Și întrebări am primit multe, și frumoase, acestea fiind doar câteva exemple:

  • Pentru un om vesel şi pozitiv cum este dl Toni Grecu aş fi curioasă să aflu dacă a existat vreo destinaţie a călătoriilor dumnealui care să fi fost cu adevărat deprimantă.
  • De ce credeţi dumneavoastră că oamenii au dintotdeauna (de la primii oameni din Africa) această dorinţa de a călători?
  • În ce destinaţie ai merge pentru exact 24 de ore?
  • Care este cel mai ciudat obicei local întâlnit?
  • Care este locul din vizitele tale, unde te-ai simţit liber, visător şi mai minunat decât acasă?
  • În ce loc în care ai călătorit ai simţit că aparţii/că te identifici cu adevărat? Ce te-a atras cel mai mult la acel loc?
  • În ce călătorie/ţară ai lenevit cel mai mult fără să te simţi vinovată că nu vizitezi muzee şi locuri renumite?
  • Ce vă atrage mai mult într-o călătorie: cultura şi oamenii întâlniţi sau minunile naturii?
  • Ce e dincolo? Dincolo de călătorii.

Iar întrebarea (de fapt întrebările) câștigătoare în cadrul concursului  „Întreabă şi ajungi în Rhodos”  a(u) venit din partea Alinei Ștefania Butnaru -> "În ce fel vă schimbă viaţa călătoriile?", "Ce sentimente aveţi când călătoriţi?".

Alina este fericita câștigătoare a unei vacanțe în Rhodos, pentru 2 persoane, cu 7 nopţi de cazare la Hotel Diana Boutique 4*, cu demipensiune, și bilet de avion charter Bucureşti – Rhodos – Bucureşti, taxele de aeroport, transfer aeroport – hotel – aeroport, asistenţă turistică în limba română şi asigurare medicală şi storno indiferent de vârstă fiind incluse. În mai puțin de trei săptămâni va pleca aici:

 

Felicitări și vacanță plăcută! Să pozezi fluturii și pentru noi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *