6 octombrie cu gust de Halloumi

Priveliste Larnaca, Cipru

Cipru e o destinaţie foarte la îndemână pentru românii care vor să se bucure de mare şi de soare departe de litoralul românesc. Unul dintre avantajele majore e faptul că din Bucureşti puteţi ateriza pe aeroportul din Larnaca în numai 2h10’. Mai rapid decât un drum spre Constanța pe autostrada A2, care va să zică.

Nissi Beach, Ayia Napa, Cipru

În plus,  la ei sezonul “estival” începe la 1 aprilie şi se încheie abia la 30 noiembrie. Dar cum au 342 de zile însorite pe an,  îi puteţi vizita oricând, fiindcă majoritatea hotelurilor sunt deschise şi în lunile decembrie-martie. Deci oricând vreţi să va bălăciţi într-o mare cristalină sau să leneviţi netulburaţi pe marginea unei piscine, vă rezervați biletele de avion și se rezolvă.

Iar dacă vreți să profitați de licitația de azi de pe Paravion.ro, trebuie să fiți pe fază la 11 fix, când începe, și pe parcursul zilei.

Pachetul este pentru 2 persoane şi include bilet de avion Bucureşti – Larnaca – Bucureşti cu compania aeriană Tarom, taxe de aeroport, 7 nopţi cazare cu demipensiune la hotel FLAMINGO BEACH 3* (situat chiar pe plaja Mackenzie), transfer aeroport – hotel – aeroport, asigurare medicală şi storno, excursie de ½ zi în Ayia Napa şi Capo Greko & excursie de ½ zi în Larnaca şi Lefkara.

Konnos Bay, Ayia Napa, Cipru

Plecarea este pe 6 octombrie 2014, sunteți pregătiți?

PS: apropo de "Halloumi" din titlu, trebuie să vă pregătiți sufletește și fizic pentru mâncărurile delicioase care vă așteaptă pe insula cipriotă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *