De pe blogurile de travel adunate (41)

Ce citim duminică seara? Noi avem câteva recomandări, venite de pe blogurile unor călători de cursă lungă:

Cele Patru Legi ale Microbismului Latinoamerican, emise de Paula Veselovschi, în urma Campionatului Mondial, pe care l-a văzut din „Arraial d’Ajuda, peste gârlă de Porto Seguro”.

Ce gust are Thailanda și cu ce se mănâncă.

mancare-thailandeza-12

Algarve – „soare blând, plaje încântătoare, restaurante pe toate gusturile, gastronomie excelentă, terenuri de golf fabuloase, puburi și cluburi cu o viață de noapte tumultoasă și sate de poveste înșiruite de-a lungul coastei sau cocoțate pe culmile dealurilor din nordul provinciei.”

Evia, a doua insulă ca mărime a Greciei, după Creta (pe traseul Negotino – Volos – Pella – Rovies – Kymi – Marmari – Delphi – Arachova şi plajele de la Itea).

„Am învățat să călătoresc altfel, după geografii paralele, ascunse în cărți, în istorii și în cântece.” – Brad Florescu

„În ziua de azi, ca români avem unul din cele mai bune pașapoarte din lume. Oficial putem călători fără viză în 148 de țări și teritorii iar acolo unde avem nevoie de viză, să o obții este practic o formalitate. Atunci ce ne oprește să o facem cât mai mulți dintre noi și în moduri cât mai autentice? Ce ne oprește să dorim să explorăm?” – Reflexii asupra călătoritului (la noi românii)

Somn ușor și vise plăcute, după cum se spune. Să visați departe! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *