Oraşul îndrăgostiţilor, de Ziua Îndrăgostiţilor

„Oraşul iubirii şi al îndrăgostiţilor: asta îmi vine în minte când aud de Veneţia.

Veneţia – romantism, iubire, dar şi melancolie, o combinaţie perfectă pentru o vacanţă perfectă. Visez să ajung acolo de foarte mult timp alături de persoană iubita; aştept cu nerăbdare să mă plimb cu gondola seară, la lumina lunii, să dau mâncare porumbeilor din Piaţa San Marco, ori să mă sărut sub Puntea Suspinelor.

Veneţia este un oraş special plin de legende; despre Puntea Suspinelor se spune că este locul pe unde condamnaţii la moarte mergeau pentru a fi executaţi, locul unde ei puteau să vadă pentru ultima oară lumina soarelui, a minunatului apus de soare. O altă legendă legată de Puntea Suspinelor este aceea conform căreia cine se sărută sub Puntea Suspinelor va avea parte de o dragoste veşnică… Şi cine nu îşi doreşte o dragoste veşnică în zilele de astăzi?!

Veneţia este un loc magic, plin de culoare, care fascinează prin simpla plimbare pe străduţele înguste şi întortochiate. Nu aş rata plimbarea cu gondola unde muzicantul să-mi fredoneaze serenade în surdină. Plimbarea pe Grand Canal mi-ar oferi ocazia să descopăr şi să admir oraşul în toată splendoarea lui. Liniştea apei m-ar îndemna în acelaşi timp la reflectare, la regăsirea de sine.” (Neagu Adela Mihaela)

Dacă Veneția vă face cu ochiul, și mai ales dacă Veneția de Ziua Îndrăgostiților vă face cu ochiul, licitația de azi vă poate garanta un sejur de vis în februarie 2015!

licitatie Venetia _ 30 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *