Crăciun cu soare sau cu ninsoare?

Cum v-ar plăcea să vă petreceți vacanța următoare de Crăciun: pe o plajă cu apă cristalină, sub raze calde de soare, pe pârtie în costum de snowboard sau acasă la Moș Crăciun, în Laponia? Pe Paravion.ro găsiți câte ceva pentru toate gusturile și toate buzunarele. Trebuie doar să țineți cont că “Cel care nu are Crăciunul în inimă, nu-l va găsi nici sub brad.”, după cum a spus Roy L.Smith. :)

Iată câteva propuneri:

3 nopți într-un hotel situat la 5 km de Bansko, stațiunea de ski nr. 1 din Bulgaria. (24-27 decembrie)

Bansko de Craciun 20144 nopți de cazare la hotelul Austria Trend Ananas 4*, situat în zona centrală din Viena. (23 – 27 decembrie). Plus concert de Crăciun la Palatul Hofburg – “Wiener Hofburg Orchester”.

Concert Viena de Craciun 20144 nopți de cazare cu mic dejun la hotelul Ivbergs Premium 3* din Berlin (în sectorul Charlottenburg). (23-27 decembrie)

Craciun Berlin 2014

4 nopți de cazare cu mic dejun la Hotelul Vip Art’s din Lisabona, situat la 3 minute de gara Lisbon Oriente, în apropiere de centrul comercial Vasco de Gama. (1-5 decembrie)

Lisabona de Craciun 2015

4 nopți de cazare la Hotelul Santa Claus, în centrul orasului Rovaniemi, acasă la Moș Crăciun. (22-26 decembrie)

Craciun in Laponia 2014

12 nopți de cazare la Hotelul Herintance Ahungalla 5* + cina festivă de Crăciun și cina festivă de Revelion, pentru o deconectare completă pe meleagurile sri-lankeze. (22 decembrie – 3 ianuarie)

Heritance Ahungalla Craciun Revelion 2014

 

Cum vă sună?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *