Destinații incredibile pentru povești fără sfârșit cu TAP Portugal

Din 21 ianuarie până în 28 februarie, compania aeriană TAP PORTUGAL ne propune prețuri promoționale pentru bilete de avion spre locuri cu plaje aurii, ritmuri senzuale și experiențe memorabile. Noi zicem că e bine să ne molipsim. Ați putea ajunge la Bogota (799 €), Panama City (792 €), New York (539 €)Lisabona (240 €) sau în mai toate orașele importante din Spania: Barcelona (240 €), Valencia (240 €), Sevilla (240 €), Madrid (240 €). Nu sunt de ratat nici aventurile africane la Casablanca (324 €) sau Marrakech (316 €). Zborurile sunt dus-întors. Verificați și perioada de black-out pentru fiecare zbor. Toate ofertele aici.

Câteva destinații la un pas distanță

Lisabona, Portugalia – străduțe pitorești, tramvaie micuțe care alunecă lent, fado în surdină și apusuri romantice. Nu trebuie să ratezi Castelul lui São Jorge, Museu do Oriente (pentru a înțelege legăturile orașului cu Asia), mânăstirea din secolul al XII-lea, Igreja de São Vicente de Fora sau o altă mânăstire incredibilă, Mosteiro dos Jerónimos, aflată în patrimoniu UNESCO. Cei mai mulți turiști vin la Lisabona pentru magia locului care e greu de descris sau indexat. Portughezii au fost dintotdeauna navigatori pricepuți și au cutreierat lumea. Poate că au adunat în porturile de acasă minunile și magia fiecărei lumi descoperite. Lisabona: 206 €.

shutterstock_82057243

Porto, Portugalia – oraș magic și liniștit cu relicve medievale, biserici baroce și cele mai de seamă vinuri portugheze. O plimbare și un apus văzute de pe Ponte de dom Lúis (secolul al XIX-lea) s-ar putea să îți schimbe planurile de viitor. Există mărturii cum că așa s-ar întâmpla. Merită vizitate Muzeul de artă contemporană, Museu Romântico sau pușcăria transformată în muzeu al fotografiei. Porto sau Lisabona sunt destinații ideale pentru romanticii care nu au gânduri de vindecare. Porto: 232.

Porto

Barcelona, Spania – e unul dintre orașele care trebuie neapărat trecut pe lista destinațiilor de vacanță pentru că pare rupt din alt timp, poate cel baroc al lui Gaudí sau cel suprarealist al lui Salvador Dali. E orașul în care privești absolut stupefiat construcții imposibil de imaginat: La Sagrada Familia, Casa Batlló, Parc Güelle sau La Pedrea. Merită vizitate Muzeul Național de artă și Muzeul Picasso. Barcelona are un soare blând tot anul, Mediterana aproape și mâncăruri excelente. Barcelona: 240 €.

Barcelona1

Rio de Janeiro, Brazilia – e orașul extremelor, al munților (Corcovado) și al plajelor (Copacabana Beach), dar și al nopților fără sfârșit. Rio de Janeiro e și orașul protejat de Cristo Redentor, statuia imensă a lui Iisus care atinge 38 m. E o destinație ideală pentru a asculta sau chiar dansa cel puțin o dată pe ritmuri de samba. În Rio nu există blazare, doar intensitatea vieții de carnaval. Rio de Janeiro: 607 €. Pentru o experiență mai puțin turistică, se poate zbura la Belo Horizonto, Brazilia (al treilea mare oraș) sau la Recife.

Rio de Janeiro

New York City, SUA – e simbolul metropolei moderne sau locul filmelor cu final fericit. E orașul în care când ajungi vezi Statuia Libertății. S-ar putea să ai de făcut sau de vizitat mai multe lucruri decât ți-ai închipui: teatru, expoziții, cumpărături, muzee, un drum cu taxiul pentru poveștile incredibile pe care s-ar putea să le auzi.  Atracțiile turistice sunt cunoscute în toată lumea: Times Square, Muzeul de artă modernă, Empire State Building sau Brooklyn Bridge. Destinația e puțin diferită de tot ce știi. New York-ul văzut la pas sau din Empire State Building e cu siguranță fascinant. Regula e alta, pentru a înțelege New York-ul trebuie să fii acolo. New York: 539 €.

New York

Miami, USA – orașul trebuie descoperit din zona liniștită a pieții Máximo Gómez unde bătrânii joacă șah sau domino cu mișcări învățate de sute de ani. Tot aici e al doilea muzeu important din SUA dedicat artelor spectacolelor, Adrienne Arsht Center. Un alt loc de vizitat ar fi Muzeul futurist Bass. Plajele se întind la nesfârșit și altceva nu prea mai contează. Miami: 649 €. 

Miami

Casablanca, Maroc – pentru începutul unei prietenii frumoase e nevoie de o experiență africană și o potrivire cum e cea dintre dunele de nisip, Munții Atlas și Oceanul Atlantic. Casablanca e un oraș vechi de negustori, de prin secolul al XI-lea, unde găsești cele mai neașteptate suveniruri și moschee. Piețele sunt pline de culori și arome, iar străzile labirintice numai bune de rătăcit în voie. Casablanca (324 €).

Casablanca

Alegerea destinației vă aparține. Încă fascinați noi înșine, vă dorim să ajungeți cât mai departe!

În plus, câteva detalii despre programul oferit de TAP Portugal pentru destinațiile îndepărtate; „Bom Dia” –  programul îți asigură o seară petrecută la un hotel din Lisabona (costurile sunt acoperite de TAP Portugal), în funcție de disponibilitatea legăturilor peste Ocean. Cazarea e asigurată de compania aeriană la un hotel de 3* sau 4* pentru o noapte (cină inclusă). De asta se ocupă ei, voi trebuie doar să vă rezervați biletul de avion. Partea bună e că vă puteți odihni înainte de un drum lung și că seara în Lisabona se ascultă fado.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *