Oferte Tarom de Dragobete de la 99 euro

Compania aeriană TAROM lansează o serie de oferte românești de Dragobete, chiar înainte de Sf. Valentin. Competiția sărbătorilor dedicate iubirii și a inimioarelor e destul de strânsă anul acesta. Sloganul ar putea fi „Iubește românește”.

Începând din data de 11 februarie 2015, TAROM pune în vânzare bilete de avion începând de la 99 Euro, pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse. Oferta lansată de compania TAROM este valabilă pe toate rutele directe operate cu avioane proprii, între România și mai mult destinații externe. Perioada de călătorie este în perioada 19-25 februarie 2015.

shutterstock_92960689

Vestea e numai bună pentru cei care vor să fugă peste granițe. Trebuie doar să luați o hartă sau să deschideți un atlas vechi și să alegeți destinația, asta în cazul în care nu știți deja unde ați vrea să mergeți. Poate v-ați gândit de ceva vreme la o plimbare în Amsterdam cu bicicleta și la un buchet imens de lalele, poate că știți deja că vreți să vedeți Madrid-ul sau Barcelona și să petreceți o seară romantică în vreun local cu salsa (sau cine știe, poate chiar la un meci de fotbal). Poate vreți să ajungeți de mult timp în orașele rafinate ale Europei, în Praga, Roma sau Viena. Ofertele cuprind cam toate variantele pe care vi le-ați putea închipui pe Bătrânul continent și nu numai. Cei care cunosc prea bine Europa pot încerca destinații ca Tel Aviv, Amman, Beirut sau Dubai.

O vestă și mai bună, plecările nu sunt doar din București, ci și din Iași, Sibiu sau Cluj-Napoca (pentru provincie, ofertele sunt limitate, dar e foarte bine că există). Zis și făcut. Avioanele vor zbura în toate colțurile Europei și nu numai. Hotărâți-vă degrabă, locurile cu prețuri începând de la 99 euro sunt limitate!

Destinațiile din oferta TAROM

Bucureşti – Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chişinău, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Londra, Larnaca, Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena;

Iaşi – Londra (Luton), Bologna, Roma (Fiumicino), Tel Aviv, Torino;

Sibiu – Munchen;

Cluj-Napoca – Viena.

Perioada minimă de şedere la destinaţie este de patru zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, iar intervalul maxim este de 14 zile.

Poate că sfatul iubiți-vă mult e cam desuet, așa că iubiți-vă cu măsură, și când ajungeți în avion puneți-vă centura de siguranță, atât la decolare, cât și la aterizare. Zbor lin să aveți și zile de vis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *