Escale de vis cu Air France România. Oferte early-bird!

Compania aeriană Air France România a lansat o ofertă „early bird” de 5* cu reduceri de până la 40%, așa că de mărțișor, domnilor, ați putea face cadou un bilet de avion pentru o vacanță exotică în America de Sud, Asia, Caraibe sau Africa. Anul acesta cât de departe vreți să zburați? Adunați kilometri și amintiri de pe plaje însorite, din savana africană sau din țările Soarelui răsare, zburați cu încredere în Jakarta (706€), Denpasar Bali (Indonezia, 606€), Saint Maarten (Antilele Olandeze, 806€), Rio de Janeiro (Brazilia, 686€), Nairobi (Kenya, 656€), Santo Domingo (Republica Dominicana, 806€), Beijing (China, 506€), Singapore (Singapore, 556€ ).

Câteva escale de vis

Nairobi, Kenya

O destinație cosmopolită ar fi Kenya, țara elefanților și a rinocerilor negri. Dincolo de orașul cosmopolit, principala atracție e libertatea nesfârșită a parcurilor în care animalele sălbatice gonesc în voie. Foarte aproape de capitala Kenyei este Parcul Național Nairobi cu peste 400 specii de animale. Poți vedea de aproape zebre sau elefanți, girafe care își întind gâtul la câțiva zeci de metri înălțime, tigri leneși sau antilope grațioase. Kenya e o destinație ideală pentru cei aflați în căutarea unei aventuri. Înainte să pleci în safari poți face o oprire la Muzeul Național Nairobi pentru mai multe informații despre istoria, cultura și tradiția africană. La o aruncătură de băț e Muntele Nairobi și spre sud-est se vede Kilimandjaro. Să aveți cer senin.

shutterstock_55044565

Saint Maarten

Antilele olandeze sunt o destinație excelentă pentru o vacanță departe de lumea veche europeană, dar și un loc ideal pentru luna de miere sau zile petrecute la soare pe plaje cu nisip alb. Apele albastre îi liniștesc chiar și pe cei mai emoționați sau stresați turiști. Agitația dispare încă din prima zi când ajungeți aici. Așa că dacă aveți nevoie de toate astea alegeți Saint Maarten. Insula e la câțiva kilometri de Puerto Rico, în Caraibe. Nu ratați nici Baie Lounge, o zonă de plaje nesfârșite unde se pot vedea cele mai frumoase apusuri. Opriți-vă și la unul dintre cazinourile locului. Poate că norocul o să fie cu voi.

Saint Maarten

Santo Domingo

Pentru un oraș și mai vibrant, puteți alege Santo Domingo, Republica Dominicană. Capitala dominicană are un centru vechi fascinant cu clădiri vechi cum e Fortaleza Ozama sau Catedrala Primada de América, întemeiată de Diego Columbus, fiul lui Cristofor Columbus, în secolul 16. Republica Dominicană are unele dintre cele mai bune resorturi din lume. Peste tot se aud ritmuri de merengue sau salsa. Nu trebuie ratată nici Cuba Libre pe o plajă aproape pustie.

shutterstock_120019111

Kuala Lumpur

Opriți-vă în Asia în Kuala Lumpur, Malaezia. KL, cum mai e cunoscut, e un amestec inedit de modern și antic. Dacă sunteți pasionați de istoria și religia asiatică nu trebuie să ratați Templul zeiței Thean Hou sau templul hindus Sri Mahamariamman. Dacă aveți vreun gând să escaladați un perete stâncos, la 13 km de Kuala Lumpur sunt Peșterile Batu. Chiar dacă nu sunteți fanii sporturilor în natură, labirintul peșterilor descoperite acum 120 merită vizitat. Peste tot se înalță statuii budiste și temple. Bucătăria cu influențe europene, indoneziene, chineze sau indiene e fabuloasă. Aşa că puteți încerca orice!

Kuala Lumpur - Night view of Thean Hou Temple

Lima

Facem o ultimă oprire în America de Sud printre templele incașe în Lima, Peru. Nu sunt de ratat bisericile și catedralele din centrul vechi al orașului sau câteva zile pe plajele Pacificului. Cât despre istorii și legende, poate că e timpul să ajungeți la Machu Pichu și să vedeți Orașul pierdut care datează de milenii. Locația sitului arheologic e la fel de impresionantă pe cât sunt și ruinele unei civilizații incase. Poate descoperiți un secret demult pierdut!

shutterstock_84885667Doar ce am intrat în noul an chinezesc și dacă nu ați apucat încă să vă puneți la punct lista dorințelor pentru 2015 mai aveți o încercare. Ofertele sunt valabile până în 5 martie pentru Africa, America de Sud și Caraibe, respectiv 10 martie pentru destinațiile din Asia. În total, sunt 51 de oferte amețitoare. Dar fiți fără grijă, răul de înălțime trece imediat, serviciile la 10.000 m sunt ireproșabile. Perioada de călătorie ține până la începutul lunii decembrie 2015, așa că aveți tot timpul din lume la îndemână și nenumărate fusuri orare să vă potriviți ceasul de vacanță. Dacă ne gândim mai bine, poate nici nu aveți nevoie de ceas. Să aveți parte de călătorii nemaipomenite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *