Bucură-te de vacanţa perfectă cu extrareduceri de până la 100 €

Care e vacanța magică la care visați chiar acum? Pentru ca dorințele sau plimbările exotice departe de țară să se materializeze mai ușor, Paravion deschide astăzi târgul de turism online și vă oferă cupoane de reducere de până la 100 euro, în funcție de valoarea pachetului cumpărat.

LP-ab.-noi

Între 12-15 martie la București are loc Târgul de turism al României. Evenimentul e unul important pentru promovarea pachetelor de călătorii, în special a celor estivale. De la începutul și până la sfârșitul lunii martie târgul de turism s-a ținut deja sau urmează să aibă loc în cele mai importante orașe din țară: Cluj, Timișoara, Bacău, Iași, Constanța, Brașov (în funcție de localitate, datele diferă).

Compania Paravion rămâne fidelă segmentului online și vă propune o contraofertă accesibilă imediat, de oriunde din țară. Trebuie doar să intrați pe site-ul www.paravion.ro, iar discounturile se acordă în perioada 12 martie-31 martie 2015 pentru pachetele din secțiunea Oferte turism. Compania Paravion nu își strânge standul virtual timp de 20 de zile, așa că aveți timp suficient să vă alegeți destinația ideală.  Aveți mai jos cele 3 combinații norocoase:

  • 100 euro reducere/pachet dacă valoarea pachetului depășește 1.200 euro.
  •  60 euro reducere/pachet dacă valoarea pachetului depășește 800 de euro.
  •  5% din valoarea pachetului dacă valoarea pachetului rezervat e sub 800 de euro.

Cupoanele sunt valabile pentru toate pachetele de călătorii, iar voucherul se cumulează cu reducerile din ofertele speciale disponibile în aceeași secțiune (Early Booking, Oferte Speciale, Last Minute).

Câteva idei despre cum să folosiți motorul de căutare:

Poate că nu știți deocamdată care e combinația ideală, dar vă puteți face o idee navigând dintr-un click într-altul, selectând Categoriile: Circuite turiste în Cambodgia sau Brazilia, Early Booking, Vacanțe România sau cele foarte multe și generoase oferte pentru Turcia, Italia, Cipru sau Grecia. Faceți o ședință de familie și alegeți destinația unde vreți să ajungeți anul acesta: găsiți toate destinațiile de top din Europa, dar și de pe celelalte continente; Thailanda, Malaezia, Sri Lanka, Maroc, Republica Dominicană sunt doar câteva dintre ele. Vă puteți programa vacanța și în funcție de perioada de călătorie sau timpul pe care ați vrea să-l petreceți călătorind sau lenevind pe plajă, poate 7 zile, poate 14 zile.

1. Dacă vreți să plecați într-o vacanță exotică mergeți la categoria Vacanțe exotice și o să găsiți destinații ca Portugalia, Sri Lanka sau Republica Dominicană, cu prețuri pornind de la 400 euro până la 1400 euro, la hoteluri de 5*. În vacanțele exotice soarele nu se termină niciodată și cocktailurile cu umbreluță se beau direct pe plajă.

2. Nu îi uităm nici pe cei mici, așa că avem disponibile pachete de vacanță la Disneyland (în Franța) pornind de la 300 de euro. O plimbare în lumea poveștilor îi va fascina cu siguranță pe copii, dar și pe adulții-copii care-i însoțesc.

3. Dacă vreți să faceți un cadou doamnelor extrem de solicitate și ocupate mai tot anul avem secțiunea Wellness și relaxare, cu centre absolut fabuloase și tratamente spa în Austria, Elveția sau Italia. Prețurile pornesc de la 300 euro și pot ajunge până la 900 euro.

4. Early Booking-ul e una dintre categoriile cele mai accesate de clienții Paravion. Găsiți aici pachete de vacanță pornind de la 300. Cele mai căutate vacanțe sunt în Santorini (de la 300 euro la pachete de lux de 2000 euro), Rhodos, Creta, Antalya, Larnaca sau Limassol (840 euro/ 1240 euro pentru 7 nopți de cazare). Voucherele de reducere valabile până la sfârșitul lunii martie se cumulează cu reducerea existentă pentru fiecare pachet.

5. Domnilor, la categoria Evenimente găsiți un pachet de lux la Formula 1 în Barcelona pentru luna mai care include bilet de avion dus-întors, cazare trei nopți la un hotel de 4* și bilet de intrare la cursă. Ferrari, Mercedes sau McLaren? Reducerea e de 100 euro dacă vă luați biletul până la finalul lunii martie.

Combinațiile de mai sus sunt doar câteva idei dintre sutele posibile pe care le veți găsi pe site. Așa că dacă nu aveți de gând să ieșiți din casă sau nu aveți timp, găsiți cele mai bune oferte de turism într-un singur loc. Hai, solicitaţi cuponul de extrareducere! Spor la cumpărături și călătorii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *