Cum ați descrie Roma în câteva cuvinte?

Ați fost la Roma? Ce v-a plăcut acolo? Scrieți-ne părerea voastră într-un comentariu, aici pe blogul Paravion sau pe pagina noastră de Facebook, iar noi le vom aranja pe cele mai inspirate în vizualuri frumoase precum cel de mai jos şi vom construi un album virtual cu impresiile, motivele de bucurie şi amintirile pe care le-aţi cules cu toţii în vacanţa din Orașul Etern şi vom duce poveştile mai departe.

11_600x800

Așteptăm comentariile voastre până la finalul lunii martie şi următorul citat despre Roma s-ar putea să fie chiar al vostru! De ce v-ați îndrăgostit de oraşul ascuns între cele 7 coline şi ce anume din la dolce vita italienească a rămas cu voi pentru totdeauna? Săpați puțin în fotografiile voastre de călătorii și amintiți-vă cum a fost la Roma și de ce ați vrea să vă întoarceți. Să fie datorită muzeelor, piețelor, mâncării sau cluburilor de noapte? Sau poate că e orașul în care ceva nespus de frumos vi s-a întâmpla. Când auziți de Roma care e primul lucru pe care vi-l amintiți? Spuneți-ne și nouă.

UPDATE: Iată ce vorbe frumoase am adunat de la fanii noştri! :-)

13

14

12

15

Capitala Italiei este un oraș modern, plin de viață și dichis. Totodată este și orașul ruinelor și al poveștilor vechi de când lumea. Romanii au fost cei care au construit pentru prima dată drumurile pietruite pentru ca armatele să înainteze mai ușor, dar și pentru a lega Imperiul roman de fiecare teritoriu cucerit. Așa că toate drumurile duc la Roma, iar în martie toate zborurile duc la Roma. Trebuie doar să vă cumpărați bilete de avion de pe Paravion.ro, acum cu 15 euro reducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *