Intră-n joc pentru 2 X 70 de cupoane de reducere la zborurile TAP Portugal!

Compania aeriană TAP Portugal sărbătoreşte 70 de ani de zboruri neîntrerupte deasupra Europei și peste oceane, în unele dintre cele ma incredibile destinații ale lumii, iar cu această ocazie oferă 2 X 70 de cupoane de reduceri pentru pasagerii săi. 

TAP70-B-RGB

Dacă vreți să plecați într-o călătorie în Portugalia să vă dați cu tramvaiul electric pe străduțele înguste ale Lisabonei sau să ascultați muzica fado până seara târziu, dacă v-ați gândit să ajungeți în Brazilia și vreți numaidecât să dansați samba pe plajă, dacă aveți deja planificat vreun zbor de afaceri sau vreți să ajungeți la New York, să priviți din zbor sau de pe insulă Statuia Libertății întotdeauna impunătoare, spuneți-ne şi nouă motivul zborului departe de casă și primiţi garantat un cod de reducere la biletele de avion spre destinaţiile TAP Portugal.

NewYork mic

Lăsaţi-ne un comentariu mai jos, la acest articol, până în data de 30 martie 2015, în care să ne spuneţi de ce aţi dori să vizitaţi una dintre destinaţiile TAP Portugal enumerate mai jos, şi primiţi garantat:

– un cupon de reducere de 25 de euro/pasager pentru destinaţiile TAP Portugal din Europa (Portugalia, cu Lisabona, Porto, Faro, Funchal, Ponta Delgada, Terceira Island) şi

– un cupon de reducere de 50 de euro/pasager pentru destinaţiile TAP Portugal din America de Nord (SUA, cu New York, Miami) şi America de Sud (Brazilia, Panama, Columbia, Venezuela)*.

*Cupoanele de discount vor fi transmise către participanţi via e-mail, în data de 31 martie 2015, şi sunt valabile pentru zborurile cu plecare din Bucureşti rezervate pe www.paravion.ro în perioada 31 martie – 5 aprilie 2015, cu perioadă de călătorie în luna iunie 2015 pentru destinaţiile menţionate din Europa şi până în 31 decembrie 2015 pentru destinaţiile menţionate din America de Nord şi Sud. Fiecare dintre cele două cupoane de discount sunt valabile pentru primele 70 de bilete de avion rezervate (70 spre destinaţiile menţionate din Europa şi 70 spre destinaţiile menţionate din America de Nord şi Sud). După epuizarea numărului de utilizări ale fiecărui tip de cupon de reducere, de 25 de euro, respectiv 50 de euro, cupoanele nu se vor mai valida. Puteţi afla cum se utilizează cuponul accesând pagina aceasta.

Prin participarea la acest concurs, organizatorii îşi rezervă dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate de către participanţi pentru a trimite oferte promoţionale din partea Paravion Tour şi TAP Portugal. Participanţii au opţiunea de a se dezabona ulterior.

Start joc!

16 Comments

 1. Reply
  Dorin

  Imi doresc sa zbor in Lisabona intrucat am mai fost si m-am indragostit iremediabil de oras. De asemenea, iau in calcul si un zbor spre America Latina, pentru a descoperi locuri noi!

 2. Reply
  Suciu Petru

  Doresc sa vad locatiile propuse.

 3. Reply
  andreea

  Mi ar fi de ajuns 3 cuvinte sa definesc experienta perfecta. Dar voi spune o plimbare dimineata cu tramvaiul prin bario alto,o pauza pentru niste pasteis de nata, la pranz si sa inchei seara cu un spectacol de fado. Acessta ar fi ziua perfecta in Lisabona sau oriunde in Portugalis

 4. Reply
  cristiana

  Dragilor, inainte sa va promovati serviciile ar fi mai bine sa invatati limba romana. „Sa va dati cu tramvaiul” e cam greu de facut in practica.Poate cu sania te mai poti da, dar cu tramvaiul nu vad cum. Grea, limba romana…Mi-a pierit orice curiozitate legata de voi de la aceasta prima fraza. Sper sa nu fiu singura

  1. Reply
   lavinia

   Mulțumim pentru observație. Fiind vorba de Lisabona, chiar ai senzația că „te dai cu tramvaiul”, aşa cum te-ai da cu sania, în mare parte datorită străduțelor în pantă. Nu cred că am forțat foarte mult limitele limbii române.

 5. Reply
  Tudor

  Lisabona – pentru NOS Alive festival

 6. Reply
  Ioana Cucu

  Imi doresc sa vad acel colt de lume…poate cu voi?!

 7. Reply
  Simona

  Imi e dor tare de Portugalia si pofta de fructe de mare proaspete si delicioase, imi e dor de „patternuri” si de multe altele :).

 8. Reply
  Mester Monica Magdalena

  Mi-as dori sa vizitez Porto pentru a incerca deliciile culinare.

 9. Reply
  Angelica Antonescu

  Pentru a vedea nu numai frumusetile Lisabonei ci si ale altor orase din Portugalia – Porto, Coimbra, Sintra -, a litoralului sudic – Algrave – si pentru a vedea un spectacol de fado la el acasa

 10. Reply
  Gabriela Cocis

  Mi-as dori sa foarte mult sa vad Lisabona. Din anul 2007 tot incerc sa ajung acolo. Atunci (in 2007) am citit foarte multe despre acest oras si ma bucuram enorm sa-l vad. Apucasem sa fac si rezervarile la avion si la hotel , dar din pacate toate planurile mi-au fost date peste cap (din cauza unor probleme familiale). Anul acesta mi-am facut din nou planuri si vise legate de Lisabona, Sintra, Cascais si chiar Fatima dar se pare ca din nou vor interveni niste probleme de familie. Poate am noroc…..

 11. Reply
  Sorina Ivan Mare

  Pt ca vreau sa scriu despre călătorii, sa respir mereu un alt aer, sa vorbesc si sa rad cu oamenii din diverse Colțuri ale lumii, sa beau o cafea dimineata pe o strada îngusta a Lisabonei si sa demonstrez oamenilor ca fericirea e mai mult decât un cumul material iar călătoriile nu se vor pierde niciodată ci le vom purta cu noi ani si ani!

 12. Reply
  Daniela

  Imi doresc sa ajung in Brazilia, sunt captivata de cultura lor, de antiteza din Rio unde vezi bogatii la tot pasul si ghetorui la perifieriile orasului. Portugalia m-ar incanta cu plajele sale, ar fi locul potrivt pentru o luna de miere care sa reprezinte un start bun in casnicie.

 13. Reply
  MARIANA

  Pentru ca iubesc mult calatoriile si muzica, dar mai ales o plimbare cu vaporul de-a lungul coastei sau o plimbare pe faleza in briza marii si in sunetul valurilor care se sparg la mal……..toate astea sper sa le traiesc la LISABONA.

 14. Reply
  MARIANA

  Pentru ca iubesc mult calatoriile si muzica, dar mai ales o plimbare cu vaporul de-a lungul coastei sau o plimbare pe faleza in briza marii si in sunetul valurilor care se sparg la mal. Toate astea sper sa le traiesc la LISABONA.

 15. Reply
  Florentina Udrea

  Pentru ca Lisabona, Estoril, Cascais, Faro etc. sunt locurile perfecte pentru o aniversare (13 ani de casatorie (1iunie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *