Cele mai populare destinaţii din afara Europei

Destinațiile considerate cândva exotice sau inaccesibile sunt din ce în ce mai căutate de români. Bugetul nu mai este o problemă, pentru că zborurile spre Tokyo, de pildă, pornesc de la 385 euro (bilete de avion dus-întors). Templele japoneze, roboții aproape umani sau cele mai avansate gadget-uri pot fi descoperite de oricine. În cealaltă parte a lumii, pe continentul american, New York-ul rămâne una dintre destinațiile preferate ale românilor. Visul american, artă, trenduri, shopping, toate încep din New York. Biletele de avion dus-întors pornesc de la 580 euro.

NewYork mic

Alte destinații cosmopolite din Statele Unite ale Americii, precum Los Angeles, Miami sau Las Vegas, costă, în medie, 800 euro. Un bilet de avion până în Chicago ajunge doar 670 euro, dus-întors.

„Românii au început să călătorească din ce în ce mai mult în destinații din afara continentului nostru. Deși, în continuare, Europa atrage cei mai mulți turiști, vin puternic din urmă destinațiile din Orientul Mijlociu, cu Emiratele Arabe Unite în top. Apetitul pentru aceste destinații este încurajat puternic de companiile aeriene, care au introdus zboruri frecvente, accesibile atât la nivel de cost, cât și de timp” – Remus Vișan, Managing Director-ul Paravion.ro.

În 2015, Abu Dhabi e o destinație de lux pentru vacanțe incredibile, prețul unui bilet dus-întors pornește de la 400 euro. Cel mai bogat oraș din lume are grădini de neuitat, plaje și vreme excelentă tot timpul anului. Tot în Abu Dhabi, vă puteți caza la cel mai luxos hotel din lume. O altă destinație inedită din Emiratele Arabe Unite este Dubaiulcu prețuri pornind de la 367 euro, dus-întors.

vacanta Dubai (2)

Cele mai ieftine destinații din America Latină sunt Rio de Janeiro. Biletele spre lumea carnavalului încep de la 570 euro pentru o călătorie dus-întors cu taxele incluse, respectiv Sao Paulo, cu prețuri de la de la 670 euro pentru un bilet dus-întors cu plecare din București. Destinațiile cele mai scumpe rămân celelalte țări exotice din America de Sud, Argentina, Peru, Chile Mexic, Uruguay, prețul unui bilet avion dus-întors începe de la 800 euro și poate ajunge până în jur de 2.000 euro.

Rio de Janeiro mic

Una dintre ofertele cele mai accesate în perioada aceasta e pachetul pentru vacanțe de Paște. Ofertele pornesc de la 87 euro (Grecia), Cipru (120 euro), Bulgaria (131 euro) cazare pentru o persoană pentru 3 nopți. Pentru doar 300 euro/pachet puteți rezerva cazare în hoteluri din Cehia, Cipru sau Bulgaria (pentru 4 nopți), cu bilet de avion dus-întors. Oferta de Paște include și pachete de lux pentru 1000 euro, pentru 7 zile în Portugalia, Iordania, Egipt sau Tunisia.

Cipru, Larnaca

Anul 2015 se anunță un an excelent pentru călătorii, iar dacă puteți, zburați mai departe de Europa! În cazul în care preferați Europa, citybreak-urile sunt o alegere excelentă, iar vacanțele de vară pot fi cumpărate la prețuri de early-booking cu reduceri de până la 35%!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *