Cele mai populare destinaţii de vară Paravion (I)

Paravion.ro lansează în 6 zile provocarea verii și între timp oricine poate visa la insule mediteranene, ca Rhodos sau Creta sau destinații exotice, cum e Dubaiul. Cu un picior în vară, trecem în revistă câteva din destinațiile incredibile pentru vacanțele de vară de pe Paravion.ro. Sunt locuri unde fiecare dintre noi ar trebui să ajungă cel puțin odată!

Cipru nu e doar o insulă cu plaje și soare, ci şi unul dintre locurile unde istorii prezente și îndepărtate ale lumii se întâlnesc de la mânăstiri romane, la moschee sau palate bizantine, totul se îmbină perfect într-o lume în care găsești un ritm aparte. Toți cei care ajung în Cipru se îndrăgostesc de mâncarea tradițională și, iremediabil, de plajele aglomerate sau aproape pustii care înconjoară Marea Mediterană.

O vacanţă la mare nu înseamnă doar plaje. Ce ziceți de un picnic romantic printre pini când într-o după-masă nu vă mai întoarceți la plajă? În Tenerife, puteți face asta oricând, și cine știe, poate aveți șansa să vedeți și arbori seculari, sau poate chiar copacul Drago, care are 1000 de ani. O altă experiență inedită ar putea consta într-o excursie de o zi la Garachino, unde puteți înota în craterele lăsate de erupția vulcanică, din secolul 18, umplute cu apă.

Lumea antică e ascunsă în Grecia. Dacă vreți să ajungeți la Acropolis, alegeți insula Rhodos sau insula Creta, unde sunt ruinele Knossos. Grecia are peste 3000 de insule, doar 130 dintre ele locuite. Dacă aveți spiritul exploratorilor în sânge, aventurați-vă pe una dintre insulele mai puțin populare, care nu sunt incluse în ghidurile turistice. Nu veți regreta liniștea și lentoarea din căsuțele albe.

Riviera turcească e una dintre cele mai populare destinații de vacanță din lume. Poate vreți să explorați Munții Taurus sau să savurați, până după-masa târziu, cocktailul cu umbreluță pe o plajă privată, cu servire impecabilă. Toate experiențele sunt mai mult decât posibile în Antalya, Turcia.  La 3 ore distanță de centrul orașului Antalya, puteți vizita orașul Demre, unde se află ruinele lui Mira și impresionanta biserică în piatră, Sfântul Nicolae.

Toate pânzele sus pentru Dubai și al său hotel de lux, de șapte stele. Cu siguranță, Dubaiul e una dintre cele mai de lux destinații ale lumi. Plajele create artificial se întind de-a lungul coastei, așa că nu trebuie să vă faceți griji, o să găsiți , cu siguranță, un loc sub soare. Pentru o experiență extravagantă, luați masa la unul dintre numeroasele restaurante, poate chiar la unul undeva la 400 de metri deasupra nivelului mării. Priveliștea e de neuitat.

shutterstock_125624981

 –

Nu contează ce simțiți acum, dar e important să vă rezervați din timp un loc pentru o vacanță minunată sau pentru un vis pus la păstrare pentru când soarele va fi mai generos. Pe Paravion.ro se anunță timp excelent de vacanțe și provocări neașteptate pentru unul dintre clienții sau fanii Paravion. Un Superstar, un aproape ambasador! Înscrieți-vă cu adresa de e-mail, aflați primii despre ce e vorba.

CoverFB02_851x315-px

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *