Seniorii călătoresc mai mult în 2015

Pentru un spirit mereu tânăr, vă încurajăm să zburați peste graniță de câte ori aveți ocazia. Vă confirmăm chiar că numărul seniorilor români care achiziţionează vacanţe online s-a dublat în ultimii trei ani, iar bugetul mediu al acestora l-a depăşit pe cel al celorlalte segmente de vârstă.

Hiking

„Faţă de 2012, numărul clienţilor cu vârste de peste 50 de ani s-a dublat anul acesta, iar rata de retenţie/fidelizare a acestora este de 16%, faţă de 22% pentru celelalte segmente”, a declarat Remus Vişan, Managing Director Paravion.ro. În același timp, acești călători au însemnat anul trecut aproximativ 10% din totalul clienţilor de pachete, ponderea acestora urmând să crească şi în acest an.

La mare

Bugetul mediu al clienţilor din segmentul 50+ a fost în 2014 aproape 400 de euro, în creştere cu 13% faţă de 2013 şi cu 20% comparativ cu 2012, depăşind pentru primul an bugetul mediu pentru celelalte segmente de vârstă„, a mai spus Remuș Vişan. Dacă city-break-urile în capitalele cosmopolite ale Europeri sunt căutate în special de tineri, românii de peste 50 de ani preferă zonele liniștite ale Europei. Paravion.ro pune la dispoziția utilizatorilor 50+ pachete de vacanță în Istanbul (299 euro), Vergi, Cipru (398 euro/ 7 zile), minunatele Sicilia (475 euro) și Toscana (545 euro) sau Algavre, Portugalia (699 euro) pentru 4, 6 sau 7 zile de cazare. Pachetele includ biletele de avion, transferul la hotel, mic dejun și, în anumite locații, un ghid profesionist.

Hiking

Hiking

Shopping

La mare

Ideal ar fi să adunați cât mai multe experiențe și priveliști ca cele din fotografiile de mai sus. Nu e musai să vă întoarceți cu suveniruri, dar nu uitați să faceți câteva fotografii și mai ales să adunați cât mai multe amintiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *