Citybreak la Praga, de la 1 leu!

În luna iunie, scoatem la licitație un citybreak la Praga, una dintre bijuteriile medievale ale Europei, oraș cunoscut pentru castelele, catedralele impozante și muzeele sale, dar și pentru cele câteva sute de feluri de bere și puburi de noapte pe care cu greu te încumeți să le părăsești.

Centrul Vechi, Praga
Ziua 1
În prima zi încercați să ajungeți în locurile unde se plătește intrarea sau să alegeți două sau trei locații care sunt musai-de-văzut. Printre atracțiile de top ale orașului Praga se numără Catedrala Vitus, una dintre cele mai frumoase catedrale gotice din Europa, definitivată în secolul 20. Catedrala face parte din complexul Castelului praguez, și ar trebui vizitată cândva dimineața pentru a evita aglomerația. Petreceți alte câteva ore în Castelul din Praga, una dintre cele mai vechi fortificații europene. Pe lângă Vilnus, nu ratați Basilica și Palatul Regal.

Castelul din Praga
Ziua 2
Încercați să ajungeți în cele mai romantice locații din Praga, care pot fi vizitate gratis. Faceți un tur al străzilor înguste și al clădirilor medievale, priviți-le de afară, opriți-vă în fața Ceasului astronomic și nu ratați plimbarea romantică, pe Podul Charles. La început de iunie, vremea se anunță a fi excelentă, așa că ar fi ideal ca una dintre zile să o petreceți hoinărind prin oraș. O altă experiență inedită ar fi o plimbare cu barca pe Vitava. Tururile pot ține până undeva la două ore.

Charles Bridge, Praga

Ziua 3
Dacă vă place să ajungeți în muzeele de artă contemporană, opriți-vă pentru câteva ore la DOX, Muzeul de artă contemporană din Praga, deschis în 2008. Muzeul găzduiește expoziții importante, și e deschis în timpul weekend-ului până la ora 18:00. Spre seară puteți merge la Teatrul Național, la un spectacol de operă, teatru sau balet. Dacă nu sunteți adepții ritmurilor clasice, puteți încerca unul dintre numeroasele puburi sau cluburi din cartierul Vinohrady.

Teatrul Naţional, Praga

 
Nu ratați o aventură într-una dintre cele mai frumoase capitale europene, licitați!
Pachetul este pentru 2 persoane și include bilet de avion București-Praga-București cu compania aeriană Tarom, taxe de aeroport, 3 nopți cazare cu mic-dejun la hotel ELITE 4*. Plecare: 04 iunie 2015. Preţul de listă al pachetului este de 3.065 lei. Licitația se închide automat atunci când o ofertă este egală cu sau depăşește 2.759 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *