Destinaţiile Paravion Superstar. Tenerife

În timpul jobului de vară, Paravion Superstar va ajunge în Insula Tenerife alături de milioane de alți turiști. Plajele sunt perfecte, iar soarele extrem de prietenos. În Tenerife, veți fi surprinși de petrecerile improvizate ale localnicilor, cunoscutele fiestas spaniole, care se termină aproape întotdeauna cu focuri de artificiii. Mai mult, localnicii oferă mâncare pe stradă, așa că veți avea ocazia să încercați ceva inedit.

Tenerife

Locuri de văzut

Vizitați Munții vulcanici Teide, cu peisaje incredibile și unele dintre cele mai bune trasee pentru drumeții montane. Munții Teide ating înălțimi de peste 300 de metri, peisajele sunt incredibile și ai senzația că ai aterizat undeva pe suprafața Lunii. Opriți-vă la un picnic romantic într-unul dintre parcurile cu pini, și nu ratați pinul Drago, în Icod de los Vinos, care are mai bine de 1000 de ani vechime. Legenda spune că seva copacului se trage din sângele unui dragon. Opriți-vă în orașul La Laguna, odată capitala insulei, astăzi este un mic orășel studențesc, în care viața de noapte e palpitantă datorită numărului mare de tineri. Tot aici e prima biserică ridicată pe insulă, Iglesia de la Conception.

Vf. Teide

Cele mai bune plaje

Plaja Tejita e una dintre cele mai mari plaje naturale de pe insulă, lângă Muntele Roșu. Dacă vreți să vă bucurați de nisip auriu, adus din Sahara, încercați să ajungeți pe plaja Las Teresitas, o plajă artificală, la doar 10 minute distanță de Santa Cruz. Tot aici găsiți și cele mai bune restaurante pescărești. Dacă preferați stâncile abrupte care mărginesc țărmul, atunci plaja Los Gigantes e alegerea perfectă. Stăncile ating chiar și 800 de metri înălțime. O altă plaja incredibilă din Tenerife e Jardin, o grădină paradisiacă, cu palmieri și flori exotice.

Plajă Tenerife

Restaurante și cluburi

Când vine vorba de experiențe culinare, Tenerife îți oferă o varietate neașteptată: de la mâncarea locală, specifică insulelor Canare, la sushi japonez sau mâncăruri cu influențe europene. În Santa Cruz, unul dintre cele mai populare cartiere e Playa de las Américas. Aici găsiți cele mai bune restaurante: Empire Restaurants (mâncare britanică), Thai Botanico (mâncare oriental), Bianco Restaurant (mâncare italienească) și cele mai multe cluburi de noapte. Chiar în centrul orașului Santa Cruz e restaurantul Tasca El Callejon unde puteți încerca mâncarea tradițională și faimoasele tapas. Muzica din cluburile de noapte e la fel de variată: de la tehno, house, la muzică indie sau ritmuri alternative.

Tenerife

Tip! Renuntați la cocktailuri într-o seară și încercați vinul local din Tenerife, care e din ce în ce mai aromat și apreciat atât de turiști, cât și de localnici.

Acum, ce zici? Îţi iei liber vara aceasta? Îţi propunem să te înscrii în provocarea verii, să laşi jobul de acasă sau proiectele care te consumă şi să pleci în lume. Călătoreşti gratis, te distrezi, explorezi şi munceşti. Aduni experienţe cât pentru zece vacanţe de vis, iar sute de oameni te vor urmări online, pas cu pas. Înscrie-te în cea mai cool provocare a verii până în 15 mai! Fii Paravion Superstar şi scrie propria Carte a minunilor lumii!

Fii Paravion Superstar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *