Paravion Superstar. Cum te înscrii

La vară, Paravion te poartă prin lume și nu oricum, ci ca un Superstar. Chiar e păcat să ratezi o asemenea șansă, înscrie-te și tu pentru cel mai cool job al verii, în câțiva pași simpli. Înainte de toate, gândește-te pentru câteva secunde dacă ai un loc special pe care ai vrea să îl prezinți tuturor. Ți-a venit ceva în minte? Înseamnă că tocmai ai făcut primul pas.

Vrei să fii Paravion Superstar?Ce trebuie să faci pentru a te înscrie în concurs?
Pentru a deveni Paravion Superstar trebuie să realizaţi un filmuleț original, în jur de 60 de secunde, filmat sau montat dintr-un colaj de fotografii, și să-l urcați pe site-ul concursului – www.paravion.ro/superstar, împreună cu o adresă de e-mail validă, numele întreg al participantului şi titlul şi o scurtă descriere a filmuleţului. Data limită: 15 mai 2015.

AplicăFilmulețul trebuie să redea magia unui loc preferat din orașul natal sau de oriunde altundeva din lume și e musai să fie însoțit de o descriere, voce sau text, în care să justificați alegerea făcută. Nu uitați să adăugați cel puțin un selfie sau câteva imagini cu voi. Puteți filma cu telefonul, cu o cameră profesionistă sau puteți face un colaj de fotografii. Surprindeți-ne.

Vrei să fii Paravion Superstar?

“Căutăm călătorul entuziast, care va munci călătorind şi vizitând într-o singură vară cele mai frumoase destinaţii de vacanţă, de la insulele greceşti Zakynthos şi Santorini, la destinaţii exotice precum Dubai. Aici va experimenta totul înaintea turiştilor, va vizita hoteluri de lux, va merge în excursii, va încerca bucătăria locală, va interacţiona cu localnicii şi va admira obiectivele turistice şi priveliştile de vis. Iar la finalul zilei, va împărtăşi totul online cu cei de-acasă prin fotografii, filmuleţe şi poveşti”, explică Remus Vişan, Managing Director Paravion.ro.

Alexandra

Cum alegem câștigătorul?
Filmulețele înscrise până în 15 mai vor fi evaluate de un juriu format din Remus Vişan
(Fondator&Managing Director Paravion.ro), Elena Cîrîc (Social Media Manager Webstyler & Blogger
ElenaCiric.ro) şi Letiţia Roşculeţ (Regizor&Managing Director Kunst Film). În 18 mai, vom anunța 5 finaliști care vor da un interviu în perioada 19-21 mai. Câștigătorul jobului de Paravion Superstar va fi anunțat în data de 22 mai.

Ce te așteaptă?
Te așteaptă o vară pe care cu greu o vei uita vreodată, multe zboruri cu avionul, poposiri pe insule mediteraneene și o călătorie în îndepărtatul Dubai. Ca Paravion Superstar vei vizita cel puțin 9 destinații din pachetul de vacanțe estivale. La finalul zilei, vei transmite impresii și recomandări românilor de acasă, ce vor putea fi citite pe blogul Paravion.ro și în secțiunile Top Destinații şi Oferte Turism, de pe site-ul oficial al companiei.

Acum, ce zici? Îţi iei liber vara aceasta? Îţi propunem să te înscrii în provocarea verii, să laşi jobul de acasă sau proiectele care te consumă şi să pleci în lume. Călătoreşti gratis, te distrezi, explorezi şi munceşti. Aduni experienţe cât pentru zece vacanţe de vis, iar sute de oameni te vor urmări online, pas cu pas. Înscrie-te în cea mai cool provocare a verii până în 15 mai! Fii Paravion Superstar şi scrie propria Carte a minunilor lumii!

Fii Paravion Superstar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *