Paravion Superstar. Înscrierile săptămânii (I)

În mai puţin de două săptămâni de când am lansat concursul Paravion Superstar am adunat deja o mulţime de filmulețe, atât cu locuri din România, cât și cu plaje însorite sau pârtii de ski din întreaga lume.

Înscrieri

Până acum, cele mai multe filmulețe sunt colaje de amintiri cu vacanțele preferate, nu lipsesc de pe listă Santorini, Dubai, Turcia, Florența, Roma sau destinațiile mai exotice precum Sumatra. Ne-am amintit încă o dată de locurile incredibile din România: Cimitirul vesel, dealurile Transilvaniei, Babele sau Pasul Prislop. Am fost surprinși de înscrierile mai puțin așteptate: Sibiul văzut de pe moped sau un loc nedenumit, undeva la pescuit, intitulat libertate. Pentru prima dată, am aflat despre Templul Ursitelor, de la Ana-Maria. Poveștile posibile și scenariile pe care vi le puteți alege sunt nenumărate și regulile nu foarte stricte.

Dacă te-ai hotărât deja care e locul tău preferat, apucă-te acum de filmuleț. Spune-ne până în 15 mai de ce merită descoperit sau de ce îl găsești fascinant. Adună-ți „echipa de filmat” sau ia cu tine doar telefonul, surprinde cele mai reușite cadre, nu uita să faci câteva fotografii. Editează. Înregistrează sau scrie câteva cuvinte ca descriere. Înscrierile se încheie în 15 mai. Şi încadrează-te, atât cât se poate, într-un minut.

Acum, ce zici? Îţi iei liber vara aceasta? Îţi propunem să te înscrii în provocarea verii, să laşi jobul de acasă sau proiectele care te consumă şi să pleci în lume. Călătoreşti gratis, te distrezi, explorezi şi munceşti. Aduni experienţe cât pentru zece vacanţe de vis, iar sute de oameni te vor urmări online, pas cu pas. Înscrie-te în cea mai cool provocare a verii până în 15 mai! Fii Paravion Superstar şi scrie propria Carte a minunilor lumii!

Fii Paravion Superstar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *