Citybreak la Istanbul. Licitează de la 1 leu!

Ați vrea să plecați într-o scurtă vacanță în iunie? Ce ziceți să zburați într-un oraș în care estul și vestul se întâlnesc, un oraș conservator și totodată modern, o capitală a pasiunii. Paravion vă îmbie să explorați Istanbulul.

Istanbul

Topul locurilor de vizitat

Dacă ajungeți la Istanbul e musai să urmați drumul sultanilor și să vă opriți în palatele și moscheele odată locuite de ei. Marea aventură trebuie să înceapă cu Palatul Topkapi situat chiar în inima Imperiului Otoman. Opriți-vă și la Moscheea lui Suleyman, cea mai mare moschee din Istanbul, locul unde sunt mormintele lui Suleyman și ale soției lui, Hurrem. O altă clădire impresionantă a orașului e fosta biserică bizantină, Hagia Sophia, construită de împăratul Iustinian în secolul 6, una dintre cele mai impozante catedrale ale lumii timp de mai multe secole, înainte să fie transformată în moschee.

Moschee

Cele mai bune plaje

Pentru că plecați în luna iunie, timpul petrecut pe plajă e foarte important. Capitala Turciei e înconjurată de peste 20 de plaje. Plaja Burc, la malul Mării Negre, e recunoscută pentru petreceri și sporturi pe plajă, o alegere ideală pentru tineri. Pentru cei care preferă plajele unde se pot relaxa și eventual citi o carte, alegerea ideală e plaja Dalia. În plus, plaja are și o zonă verde, așa că puteți face și un picnic. O a treia alegere ar putea fi Plaja de aur, la întâlnirea dintre Marea Marmara și Marea Neagră. Plaja se deschide la ora 8:00 dimineața și puteți rămâne până seara târziu.

Plajă

Cluburi și restaurante

Pe malul Bosforului, pe o insulă sau în inima orașului, viața de noapte la Istanbul nu poate fi altfel decât incendiară. Unele dintre cele mai populare cluburi de noapte includ mai multe restaurante, baruri și spații de dans cu muzici variate. Printre cele mai populare cluburi se numără Reina, club situat chiar pe malul Bosforului și SuAda, situat pe o insulă, la 160 m de țărm. În inima orașului, puteți merge la Babylon, un un spațiu eclectic când vine vorba de evenimente. Când bine vorba de experiențe culinare, în Istanbul puteți încerca orice fel de mâncare doriți. Vă recomandăm să nu săriți un desert: baclavaua, care potrivit cutumelor locale nu trebuie mâncată cu cuțit sau furculiță. Baclavaua trebuie neapărat făcută cu unt și zahăr. Mult zahăr.

Istanbul

Tip: Treceți canalul Bosforului cu feribotul și vedeți partea asiatică a Turciei.

Istanbul

Acum, licitați pentru un citybreak de 2 persoane la Istanbul. Pachetul include bilet de avion București-Istanbul-București cu compania aeriană Tarom, taxe de aeroport, 3 nopți cazare cu mic-dejun la hotel SANTA OTTOMAN 3*. Plecare: 25 iunie 2015. Prețul de listă al pachetului este de 2.790 lei. Licitația se închide automat atunci când o ofertă este egală cu sau depășește 2.511 lei.

Licitația se încheie la ora 20:00. Alegeți-vă propria aventură în Turcia, Istanbul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *