Paravion Superstar. Înscrierile săptămânii (II)

După o vacanță prelungită și un 1 mai muncitoresc mai mult sau mai puțin însorit, tragem cu ochiul la zecile de filmulețe înscrise pentru Paravion Superstar. Weekendul s-a dovedit a fi unul productiv și extrem de creativ, astfel că luni dimineața ne-am trezit cu povești extrem de frumoase din Indonezia, Iordania, Sumatra de Vest, Turcia sau București.

Înscrieri

Alături de Costin am ajuns în Iordania printre dunele de nisip, unde zilele par foarte pașnice și luminoase. Am văzut cele mai frumoase apusuri și peisaje subacvatice, iar filmările și fotografiile din arhiva sa personală ne-au convins să ajungem acolo măcar o dată.

„Pentru ca ne-a ramas o bucatica de suflet in Cappadocia si pentru ca eram datori macar cu un spot, daca nu cu un film intreg din km de footage si fotografii facute anul trecut, asta e ocazia pe care o asteptam! Fie ca cel mai bun sa castige!” spune descrierea de sub filmulețul „Cappadocia te iubim!”. Mâncare, multe baloane pe un cer blând și primitor, cultură autentică, peșteri, derviși rotitori. După ce am văzut înscrierea, ne-a rămas gândul la tărâmul de vis din Turcia și la zecile de baloane care zboară pe cerul liniștit deasupra lăcașurilor de cult săpate în piatră sau a peșterilor care se cer a fi descoperite.

Am văzut și Bucureștiul altfel, prin vederi și amintiri, cu oarecare nostalgie după ștampilele acum prea puțin folosite. E o abordare inedită și o vedere altfel care spune povestea tăcută a capitalei României.

„Bine ați venit în provincia Sumatra de Vest, aproape de Ecuator, într-un loc cald și umed, foarte diferit de România.”, aşa începe Raul descrierea locului său preferat. Finalul curajos al filmuleţului înscris de acesta face toţi banii :-)

Spre final, ne-am dat alături de patru aventurieri prin turnuri de apă. Ne-a plăcut mult filmulețul realizat de ei cu locul lor preferat din Bulgaria, la Sol Luna Bay Resort. Din descrierea clipului filmat cu un smartphone, am aflat că au petrecut zeci de ore în parcul acvatic de distracții.

Așteptăm și înscrierile voastre, puneți-vă pe treabă! Mai aveţi până în 15 mai :-)

                                                                                             –

 Îţi propunem să laşi jobul de acasă sau proiectele care te consumă şi să pleci în lume. Călătoreşti gratis, te distrezi, explorezi şi munceşti. Aduni experienţe cât pentru zece vacanţe de vis, iar sute de oameni te vor urmări online, pas cu pas. Înscrie-te în cea mai cool provocare a verii până în 15 mai! Fii Paravion Superstar şi scrie propria Carte a minunilor lumii!

Vrei să fii Paravion Superstar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *