Paravion Superstar. Behind the scenes cu Mihai Dobrovolschi

În 10 aprilie, trimişii speciali ai Paravion împreună cu o echipă de oameni grozavi au filmat clipul de prezentare a campaniei Paravion Superstar. Mihai Dobrovolschi, unul dintre cei mai cool oameni de radio din România, a fost personajul principal, iar experiența a fost una „dobrolifică”, aşa cum se anunţă a fi şi călătoriile neaşteptate în care va pleca Superstarul verii 2015.

Andra, Mihai şi Alexandra

Am tras mai multe duble în căutarea cadrului perfect și ne-am străduit să vă dăm toate informațiile pentru ca voi să faceți, la rândul vostru, clipul perfect cu locul vostru preferat.

Make-up

Check

Dobro

Mihai Dobrovolschi: dependent de radio de mai bine de 15 ani, îl știm de pe vremea când ne trezea dimineaţa la Radio Guerrilla. La rândul său, Dobro e un împătimit al călătoriilor, mai ales al vacanţelor pe cont propriu. Ne-a întâmpinat cu un zâmbet cald şi entuziasm inepuizabil.

Maria

În căutarea cadrului perfect. Dubla 10.

Echipa

Alb și negru. Suntem aproape gata. Am spus tot ce era de spus? Oare cine va fi Paravion Superstar?

Probe

Ultimele retușuri. Filmulețul e gata, editat și lansat în online-ul românesc! Dobro, mulţumim. Echipa minunată cu care am filmat şi ne-am organizat atât de bine, şi mai multe mulţumiri!

Paravion.ro îți propune să iei parte la o experienţă de neuitat. Căutăm un om talentat să îl trimitem în lume. Dacă vrei să ai cel mai grozav job al verii, te poţi înscrie aici, până în 15 mai, şi poţi să ajungi să filmezi, fotografiezi și să povestești tuturor despre cele mai populare destinaţii de vacanţă pe care Paravion.ro le pregăteşte vara aceasta. Primii 5 finaliști vor fi invitați la București pentru un interviu. Pe curând!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *