Paravion Superstar. Juriul în 3 poveşti despre călătorii

A început ultima săptămână de înscrieri în competiţia Paravion Superstar, motiv pentru care am găsit că e timpul să vă facem cunoştinţă cu juriul Paravion Superstar. În 18 mai, 5 dintre voi veţi fi aleşi finalişti, iar în zilele următoare vă veţi întâlni cu cei 3 juraţi care vor hotărî cine va revendica titlul de Paravion Superstar. Ca să vă potolim nervii şi emoţiile, i-am tras de limbă pe cei trei să ne răspundă la câte o întrebare. Am vorbit despre călătorii, destinaţii și despre locul ideal de vacanță cu Elena Cîrîc (Social Media Manager Webstyler și Blogger elenaciric.ro), Letiția Roșculeț (Regizor și Managing Director la Kunst Film) și Remus Vișan (Fondator și Managing Director Paravion.ro).

Juriul Paravion Superstar

Paravion.ro: Elena, care a fost cea mai faină experienţă dintr-o călătorie?

Elena Cîrîc: Sunt multe, multe momente de care-mi aduc cu tragere de inimă aminte, mi-e destul de greu să aleg unul singur și să zic this is it. Dar, dacă ar fi să privesc unitar, probabil cea mai faină experiență de până acum am avut-o în Brazilia, acum fix 2 ani de zile. Când am plecat (de una singură) îmi lipseau (aproape toate) detaliile concrete: unde, cum, cât, cu cine? Tot ce știam era perioada maximă de timp pe care o aveam la dispoziție ca să mă bucur de cea mai mare țară din America Latină: 2 luni, fiindcă atât îmi luasem concediu fără plată.

image003

Cert e că în Brazilia cele mai bune lucruri mi s-au întâmplat neplanificate. Pur și simplu m-am lăsat purtată de împrejurări, de muzică şi de oamenii pe care i-am cunoscut pe drum. Așa am reușit să parcurg peste 5000km și să-mi fac mulți prieteni în Juiz de Fora, Rio de Janeiro, São Paulo & Brasília. Și tot așa l-am determinat pe Henrique Gonçalves de Almeida, profu’ meu de forró, să afirme la finalul unei ore de dans că a fost nevoie de o româncă ca să le arate brazilienilor cât de uşor se învaţă forró-ul :)

image005

image001

Paravion.ro: Remus, care este destinaţia ta preferată de vacanţă?

Remus Vișan: Vacanţele de vară ţin să le petrec de regulă undeva la mare, la plajă, cu precădere pe o insulă din bazinul mediteranean. Cea care mi-e cea mai dragă, mai aproape de inima mea, este Cipru, unde încerc să ajung în fiecare vară.

Daniela, Remus şi Marios

Nu este încă o destinaţie de vacanţă populară în rândul turiştilor români, dar îmi place că are o perioadă extinsă de sezon faţă de alte insule – fiind mai la sud, este şi mai călduroasă, mâncarea este foarte bună, la fel şi vinurile, şi gasesc ceva de făcut atât cu întreagă familie, cu copiii, cât şi doar cu soţia. Este un lucru mai puţin cunoscut faptul că în Cipru plajele sunt împânzite de cluburi care vuiesc cu muzică până dimineaţa.

Remus Vişan

Paravion.ro:  Letiţia, care e locul tău preferat din lume?

Letiția Roșculeț: Sunt născută la mare și poate acesta este motivul pentru care iubesc din start orice destinație care inlude apă, nisip și soare. Vară de vară plec în vacanță și aproape de fiecare dată ma întorc cu senzația că cele câteva zile au fost insuficiente și că aș avea nevoie de trei luni de relaxare la malul unei mări, fără nici măcar o zi în minus. În urmă cu câțiva ani, într-una dintre aceste scurte escapade, am descoperit insula perfectă, Formentera! Se află în Spania și este fără cusur…. apă albastră, peisaj sublim, nisip fin, iahturi superbe! Nicio clădire nu avea mai mult de trei etaje, mașini nu existau, doar natura, priveliști care îţi tăiau respirația, oameni relaxați și zâmbitori acompaniați de biciclete! În Formentera m-aș întoarce oricând, în orice zi, la orice oră, aș sta, bineînțeles, trei luni și aş savura fiecare părticică a acestei insule de vis.

Letiţia

În data de 16 mai le vom trimite toate filmulețele, urmând ca ei să decidă primii 5 finaliști, care vor fi invitați la interviul final.

 

Acum, ce zici? Îţi iei liber vara aceasta? Îţi propunem să te înscrii în provocarea verii, să laşi jobul de acasă sau proiectele care te consumă şi să pleci în lume. Călătoreşti gratis, te distrezi, explorezi şi munceşti. Aduni experienţe cât pentru zece vacanţe de vis, iar sute de oameni te vor urmări online, pas cu pas. Înscrie-te în cea mai cool provocare a verii până în 15 mai! Fii Paravion Superstar şi scrie propria Carte a minunilor lumii!

Fii Paravion Superstar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *