Paravion Superstar. Înscrierile săptămânii (III)

Mai sunt doar 4 zile în care vă puteți înscrie filmulețul în concursul Paravion Superstar. Ne-am răcorit puțin în câteva secunde la schi, ne-am plimbat prin Malta, am tras o fugă până în California, un loc cunoscut pentru clima perfectă și am aflat că uneori nu ai un loc special, ci că cerul, pământul și apele sunt portalurile perfecte pentru a descoperi lumea. Am revăzut Sibiul de la primele secunde ale dimineții până seara târziu, cu toate străduțele și locurile de taină și am primit o recomandare pentru un restaurant cu o priveliște superbă aproape de orașul Târgul Mureș.

Înscrieri

Primul clip al ediţiei de săptămâna aceasta ne pune întrebarea noastră preferată: „Paravion, what is my next destination?” :) Apropo, aproape niciodată nu ne-a venit un chef aşa nebun să sărim în primul avion spre o destinaţie.

California văzută într-un minut spune povestea unui loc în care soarele nu lipsește din niciun cadru. Am văzut munți stâncoși, plaje perfecte și parcuri de distracție unde poți rătăci în voie.

„Il iubesc pentru ca frumusetea arhitecturii si a imprejurimilor fac din acest loc un deliciu. Locul meu preferat este si va ramane Sibiul!”, spune Adrian.

Răzvan Onu a făcut un colaj spectaculos de fotografii din toată lumea cu ape, munți, deșerturi și oameni. Din descrierea filmulețului am aflat că locul preferat nu e unul singur, ci lumea întreagă pe care o explorezi de la un capăt la altul.

„Am ales să prezint, în aproape 1 minuţel, un restaurant unde îmi place enorm de mult să mănânc şi asta datorită: locului în care este acesta situat, serviciilor…totul este maxim, credeţi-mă :)”, spune Monica. Locul preferat e doar la câțiva kilometri de orașul Târgul Mureș.

Bonus: Un filmuleţ din prima săptămână de înscrieri care ne-a scăpat. Clipul a fost filmat la Solden și e despre libertatea în mișcare. Se apropie zilele fierbinți de vară și parcă ne lipsește puțin aerul tare din vârful munților acoperiți de zăpadă.

 Nu ratați șansa de a vă înscrie în cea mai cool provocare a verii. Filmulețul trebuie doar să transmită bucurie, entuziasm și puțină magie dintr-un loc special al lumii. De fiecare dată, ne dăm seama că sunt atâtea locuri speciale pe care le cunoaștem prea puțin. Fii Paravion Superstar, înscrie-te!

Twitter-Cover_1500x500-px

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *