Paravion Superstar. E ultima zi de înscriere!

Astăzi, 15 mai, este ULTIMA ZI când vă puteți înscrie în concursul Paravion Superstar! La miezul nopții închidem platforma Paravion Superstar și adunăm sutele de filmulețe. Încă mai aveți câteva ore bune să urcați ce ați făcut în weekend.

Last day

Dacă nu v-ați decis care e locul preferat, poate că secretul e să nu căutați prea departe de casă. Nu trebuie să fie vreun loc exotic departe de țară, ci poate fi un loc foarte aproape de casă: o stradă liniștită, o biserică sau un local cochet. Luați-vă telefonul mobil și mergeți să-l filmați. Fiți inventivi și creativi și poate veți convinge juriul să vă cheme la interviul final.

Ce urmează?

– Peste weekend, juriul Paravion Superstar va revizui toate filmuleţele înscrise în campanie şi va stabili 5 finalişti care îndeplinesc condiţiile cuprinse în regulamentul oficial al campaniei.

Juriul Paravion Superstar

– În data de 18 mai, vom anunța online finaliștii, urmând să le transmitem fiecăruia via e-mail invitaţia la interviul final. Sperăm că aţi notat adresa de e-mail corect când v-aţi înscris, dar nu ar fi rău să fiţi cu ochii pe pagina de Facebook Paravion.

Facebook Paravion

– În zilele de 19, 20 şi 21 mai, vom desfăşura interviurile cu cei 5 finalişti. Acestea vor avea loc în Bucureşti, la sediul Paravion, din Palazzo Italia, str. Nicolae Filipescu 39-41, etaj 4, sector 2.

– În 22 mai, dezvăluim câștigătorul celei mai cool provocări a verii şi care urmează să călătorească de la începutul verii și până la-nceputul toamnei în cele mai populare destinații de vacanță Paravion.ro. Până acum a fost destul de simplu şi nu dorim nicidecum să vă faceţi prea comozi. Finaliştii trebuie să deţină paşaport valabil 6 luni la data începerii călătoriei deoarece prima plecare este în 25 mai, spre Antalya, Turcia! Sunteţi pregătiţi?

We love Antalya

Începem numărătoarea inversă!

Îţi iei liber vara aceasta? Îţi propunem să te înscrii în provocarea verii, să laşi jobul de acasă sau proiectele care te consumă şi să pleci în lume. Călătoreşti gratis, te distrezi, explorezi şi munceşti. Aduni experienţe cât pentru zece vacanţe de vis, iar sute de oameni te vor urmări online, pas cu pas. Înscrie-te în cea mai cool provocare a verii până în 15 mai! Fii Paravion Superstar şi scrie propria Carte a minunilor lumii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *