Paravion Superstar. Finaliştii

Provocarea noastră a fost să îți iei un job de turist în vara anului 2015 și să muncești călătorind. Sute de oameni au reacționat pozitiv și s-au pus pe treabă în cele 4 săptămâni cât a durat campania Paravion Superstar: au filmat, au fotografiat și au realizat clipuri impresionante despre locul preferat, orașul, restaurantul sau destinațiile de vacanță în care au ajuns.

Finaliştii Paravion Superstar

Peste weekend, juriul, format din Remus Vişan (Fondator & Managing Director Paravion.ro), Elena Cîrîc (Social Media Manager Webstyler & Blogger ElenaCiric.ro) şi Letiţia Roşculeţ (Regizor & Managing Director Kunst Film), a reuşit să vizioneze sutele de filmuleţe înscrise şi după dezbateri lungi, au reuşit să restrângă lista foarte mare de înscrieri la doar 7 finalişti. Numai că juraţii nu au reuşit să renunţe la nici unul dintre aceştia astfel că am mărit numărul de finalişti cu încă 2 poziţii: avem 7 finalişti! Îi vom contacta pe fiecare în parte numaidecât, iar zilele acestea vă vom povesti şi de ce i-am ales, dar acum vă lăsăm să aflaţi povestea locurilor preferate pe care le-au surprins în clipurile înscrise. În ordinea în care s-au înscris în competiţie, aceștia sunt:

1. Costin Marian: Iordania

„Un montaj din Iordania (Wadi Rum si Aqaba), locul meu preferat. Mai multe fotografii si filmulete gasiti pe site-ul personal. Multumesc.”

2. Bogdan: Cappadocia te iubim!

„Pentru ca ne-a ramas o bucatica de suflet in Cappadocia si pentru ca eram datori macar cu un spot daca nu cu un film intreg din km de footage si fotografii facute anul trecut, asta e ocazia pe care o asteptam! Fie ca cel mai bun sa castige!”

3. Zsuzsa Szoke: Summer 2015

„First „job” as a Paravion Superstar – Maltese Islands”

4. Darius Groza: Darius Groza Superstart Paravion

„N-aș putea deocamdată să aleg un loc preferat, din nici un oraș anume, până nu mai văd câteva. Am niște finaliste totuși…”

5. Beatrice Ologeanu: Barcelona Superstar

„Barcelona- artsy, historical, creative, wild, food lover paradise, one of a kind city.”

6. Sabina Borzas: Valencia, Oraşul Artelor

„Valencia, Spania intr-un minut. Priveste cateva dintre cele mai frumoase locuri ale acestui oras.”

7. Andrei Porosanu: Concurs Paravion – Londra

„De ce am ales oraşul Londra? Pentru că efectiv sunt îndragostit de tot ce înseamna Anglia si Marea Britanie. Iubesc oamenii, iubesc locurile, iubesc cultura. Londra reprezintă foarte mult pentru mine. În primul rând, a fost primul oraş din afara României pe care l-am vizitat; mi-a ramas in suflet. Am crescut şi am mers din nou, de data aceasta luând cu mine si camera. În al doilea rând, Londra este pentru mine oraşul perfect. Îmi inspiră eleganţă şi frumuseţe. Ador muzica de acolo, oamenii foarte civilizati, metroul, pub-urile, petrecerile, arhitectura, numeroasele festivaluri, umorul tipic englezesc sau priveliştea spre şi dinspre oraş. Nu mai are rost sa menţionez de atracţiile turistice pline de istorie. Impunătorul Big-Ben parcă este gardianul acestei frumoase capitale. De ce iubesc Londra? Pentru că este oraşul care te surprinde întotdeauna; un oraş în care înveti artă doar plimbându-te atât pe marile bulevarde, cât şi pe cele mai mici străduţe. Să alcătuiesc un filmuleţ de doar 60 de secunde a fost cu adevărat o provocare. Deşi puteam umple minutul doar cu imagini luate cu marile atractii, mi-am spus să-I dau o bucăţică care să reflecte puţin personalitatea mea. Mai jos vă ataşez şi o adresă de Youtube în cazul în care sunt probleme cu filmuleţul”

Vă mulţumim tuturor că aţi găsit timp şi entuziasm să vă înscrieţi şi daţi-ne de veste pe pagina de Facebook Paravion pe care dintre finalişti îi susţineţi! Mult succes și fie ca cel mai potrivit om pentru jobul verii să câștige!

La finalul campaniei, avem o carte frumoasă a minunilor și a călătoriilor de care până și cei mai experimentați exploratori ar fi mândri. Puteți vedea toate înscrierile aici. Succes tuturor și visați cât mai departe.

 

1 Comment

  1. Reply
    Mihaela C

    Să fie Valencia! Oricum, toate sunt foarte frumoase și se vede că participanții au muncit mult la ele. Felicitări tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *