Paravion Superstar. Cine sunt finaliştii

Aseară s-a desfăşurat etapa finală a competiţiei Paravion Superstar. Cei 7 finalişti au participat la interviurile cu juriul, care s-au ţinut la sediul Paravion din Palazzo Italia. Dacă unii dintre ei au reuşit să tragă o fugă până la noi, alţii s-au prezentat virtual, prin conferinţă Skype. Cu această ocazie am văzut câte puţin dintr-un hotel din Croaţia, un apartament londonez şi o cafenea din Valencia. Haideţi să aflaţi mai multe despre ei şi de ce i-am ales.

Finaliştii Paravion Superstar

Costin s-a înscris cu un montaj despre Iordania, locul unde şi-a serbat anul trecut ziua de naştere. Sociabil şi neobişnuit de politicos, a surprins juriul prin volumul de călătorii pe care le-a realizat şi tot atâtea fotografii şi montaje. De înţeles dacă ţinem cont că visul lui este să ajungă fotograf pentru National Geographic. Clipul lui a fost perfect, bine editat, cu cadre frumoase, muzică potrivită şi o poveste glăsuită foarte convingător.

Bogdan a pregătit un montaj video foarte viu şi colorat din Cappadocia, tăiat bine pe muzică şi cu cadre frumoase. O iubim şi noi acum, cu siguranţă! Bogdan ne-a sunat din Croaţia, unde alături de soţia sa, coordonau un grup de micuţe balerine. Am mai reţinut că are peste 15 ani de experienţă în radio, altfel nu ne-am fi explicat debitul verbal impresionant.

Zsuzsa a filmat cu un iPad vacanţa de acum câteva săptămâni în Malta. Ne-a plăcut mai ales atmosfera clipului, foarte relaxată, de vacanţă, iar piesa ne-am adăugat-o deja în playlist. A locuit în Lituania, are un blog de travel la început de drum şi îşi doreşte să călătorească din ce în ce mai mult.

Darius ne-a ţinut în priză plimbându-ne prin întreg mapamondul alături de el, pe motocicletă. La interviu ne-a purtat virtual la Londra, unde se află acum. Background-ul lui Darius e plin ochi cu publicitate, social media şi creaţie, e o scânteie de geniu tot, pe cuvânt. Ne-a dezvăluit şi câteva din dorinţele lui pentru anii care urmează, pe care bineînţeles, nu vi le vom spune şi vouă.

Beatrice a montat atât de bine un colaj de fotografii din Barcelona încât am fi crezut cu uşurinţă că e filmat. Când a intrat în sală, luminoasă şi extrem de zâmbitoare, juriul deja fredona piesa clipului ei: Barcelonaaaa…. Am aflat că Beatrice este grafician freelancer şi face nişte fotografii fenomenale, ar trebui să-i vedeţi mai ales portretele, şi nu dă înapoi să facă şi fotografii la nunţi.

Sabina s-a înscris cu un filmuleţ despre Valencia, oraşul în care locuieşte de ceva vreme. Ne-a plimbat în clip prin tot oraşul, am ajuns să vedem şi Marea Mediterană. Ne-a plăcut atmosfera caldă şi prietenoasă şi bunădispoziţia pe care a transmis-o.

Andrei a surprins perfect Londra pe care o ştim ori dorim să o cunoaştem. A făcut un montaj video relaxat şi foarte urban, în care nu l-am auzit şi nici nu i-am văzut chipul, dar a argumentat pe îndelete  alegerea locului într-un pomelnic de text. Mărturism că acest lucru ne-a intrigat şi am dorit să-l cunoaştem. E un tânăr de 19 ani extrem de talentat şi activ în a-şi îndeplini dorinţa de a juca pe scenă. Nu mai pomenim de câte proiecte coordonează.

Aceştia sunt, speciali şi extraordinar de talentaţi fiecare în parte. Le mulţumim că au acceptat invitaţia noastră şi sperăm că le-a făcut plăcere să ne cunoască. Cu acest prilej, îi adresăm şi juriului mulţumirile noastre.

Juriul Paravion

 Nu v-am ascuns niciodată că ne face plăcere să vă surprindem. Câştigătorul competiţiei Paravion Superstar va fi anunţat mâine dimineaţă la Dobro Show, de însuşi Mihai Dobrovolschi, personajul principal din clipul de prezentare a campaniei. Emisiunea radio are loc între orele 07-10 a.m. pe Radio Gold FM. Îi puteţi asculta online aici ori pe frecvenţa 96,9 FM. Cu această ocazie, Dobro va mai face o dezvăluire privind finaliştii :-) Nu-l rataţi mâine!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *