Costin Marian este câştigătorul competiţiei Paravion Superstar!

Am lansat campania Paravion Superstar în 20 aprilie şi în mai puţin de o lună, s-au înscris aproape 300 de călători entuziaşti din toate zonele ţării, fiecare cu o viziune aparte asupra temei de înscriere impuse, să surprindă un loc preferat printr-un montaj video sau de fotografii. Juriul a ales 7 finalişti, pe care i-am descoperit rând pe rând în cadrul interviurilor finale care au avut loc zilele trecute la sediul Paravion. După multe dezbateri, s-a conturat un câştigător. Şi pentru că ne-am împrietenit foarte frumos cu Mihai Dobrovolschi, personajul principal din clipul de prezentare a campaniei, am găsit că e cel mai potrivit să comunice câştigătorul, chiar în dimineaţa aceasta la Dobro Show, pe Radio Gold FM.

Costin Marian
Costin Marian, câştigătorul competiţiei „Fii Paravion Superstar!”.

Costin s-a înscris cu un video original de 59 de secunde despre Iordania, destinaţia sa preferată, şi deşi competiţia a fost foarte strânsă, a reuşit să convingă juriul că el este Superstarul Paravion pe care îl căutam. “Primul şi cel mai important criteriu bifat de Costin a fost respectarea cerinţelor impuse de regulament. Jurizarea a fost foarte dificilă deoarece toţi finaliştii ne-au impresionat peste măsură, au poveşti foarte speciale fiecare dintre ei. Costin ne-a demonstrat că deţine abilităţi remarcabile de fotografie, video şi montaj, a construit o poveste coerentă, este sociabil, entuziast, muncitor, şi, având deja la activ multe călătorii, ne-a convins că se va descurca în mulţimea de destinaţii în care îl vom trimite”, declară Remus Vişan, Managing Director Paravion.ro.

Juriul Paravion Superstar
Letiţia, Elena şi Remus, Juriul Paravion Superstar, după deliberare.

„Am aflat de acest concurs în urma clipului de prezentare postat pe canalul de Youtube al Paravion.ro. A fost singura reclamă pe care nu am evitat-o, pentru că suna mult prea bine: “Heei, sunt Mihai Dobrovolschi şi vreau să-ţi povestesc despre cel mai cool job al verii!” M-am pus pe treabă şi se pare că l-am obţinut. Visul meu este să călătoresc foarte mult şi, într-un final, să lucrez ca fotograf colaborator pentru National Geographic. Consider acest job un prim pas către visul meu şi țin să le mulţumesc celor de la Paravion.ro pentru oportunitatea oferită”, ne-a mărturisit Costin.

Costin Marian
Costin Marian, în Iordania, locul preferat despre care a realizat înscrierea în competiţia „Fii Paravion Superstar!”.

Costin îşi începe noul job chiar de lunea aceasta, când va zbura pentru o săptămână în Antalya şi va continua din avion în avion în Zakynthos, Rhodos, Kos, Bodrum, Creta, Cipru, Palma de Mallorca, Tenerife, Egipt, Dubai şi alte destinaţii populare Paravion.ro. Şi asta pentru că dorim să devenim o sursă de informaţie la prima mână, unde veţi găsi fotografii şi review-uri pe bune din destinaţie şi veţi afla la ce să vă aşteptaţi în călătorie. Şi e musai să ne urmăriţi lunile acestea deoarece pachetele de vacanţă din destinaţiile vizitate de Superstar vor fi reduse considerabil!

Suntem datori cu mulţumiri multor persoane, dar mai ales partenerilor oficiali ai competiţiei “Fii Paravion Superstar”: Quickmobile (cel mai mare specialist în tehnologie din România) şi F64 (cel mai mare magazin din sud-estul Europei specializat în comercializarea de produse foto-video) care asigură echipamentul tehnic, şi eJobs (cel mai mare portal de job-uri din România) care ne-a sprijinut cu mult vuiet şi sfaturi utile de recrutare.

PS: Deoarece ne-au depăşit aşteptările, le-am pregătit o surpriză celorlalţi 6 finalişti ai competiţiei. Îi vom coopta într-un proiect paralel prin care îi vom trimite în câte un citybreak în una dintre cele mai populare capitale europene pentru a avea experienţa celui mai cool job al verii.  It’s on us, guys!

Urmează să scriem vara aceasta o carte frumoasă a minunilor și a călătoriilor de care până și cei mai experimentați exploratori ar fi mândri. Începem de luni cu Antalya! Fiţi cu ochii pe noi!

Live din Antalya

1 Comment

  1. Reply
    Dorin Marian

    Felicitari Costine, e inceputul unei cariere promitatoare si frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *