#ParavionLIVE. Antalya este prima destinaţie din care transmitem LIVE!

Începând de astăzi, Antalya este destinația săptămânii pe Paravion.ro, urmând să aflați tot ce trebuie să știți despre resorturile și plajele turcești de la Costin, câștigătorul campaniei „Fii Paravion Superstar!”. Acesta va poposi zilele acestea în micul paradis de acolo, va face recomandări de la fața locului și ne va trimite filmulețe și fotografii pe care le vom împărtăși cu voi pe toate canalele noastre.

Paravion superstar LIVE din Antalya

Vom afla cum sunt plajele, ce trebuie văzut și nu e trecut în ghidurile turistice, dar și care e atmosfera la începutul sezonului turistic. Stați cu ochii pe noi, iar marți nu vă dezlipiți de Facebook, avem un concurs pentru cei mai curioși și ageri utilizatori.

Antalya într-o poveste

Legenda spune că acum 2000 de ani, regele Attalos al II-lea și-a trimis oamenii să găsească „raiul pe pământ” și ei l-au găsit la marginea lumii, unde marea se întâlnește cu munții înzăpeziți. Dacă vreți să alegeți un pachet de vacanță all-inclusive, Antalya chiar e raiul pe pământ. Serviciile sunt impecabile și ofertele pe măsura stelelor.

Întemeiată de regele Attalos II ca Attaleia, Antalya a fost cucerită relativ repede de împăratul Hadrian, devenind oraș roman. În această perioadă s-au ridicat câteva monumente importante și s-au extins cartierele mărginașe ale orașului. În secolele următoare, orașul a fost atacat și cucerit de câteva ori, fiind sub stăpânirea Imperiului bizantin și ulterior sub stăpânire otomană începând cu anul 1391. După Primul Război Mondial, Antalya a revenit Italiei, fiind ulterior recâștigată de Turcia.

We love Antalya

#‎ParavionLIVE este o campanie Paravion, realizată cu sprijinul F64, Quickmobile şi eJobs Romania, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului „Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor Superstar -> www.paravion.ro/superstar şi aflaţi în timp real cum e atmosfera de vacanţă în timpul sezonului turistic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *