#ParavionLIVE. Înscrie-te să primeşti o vedere din Antalya!

Când aţi primit ultima vedere de vacanță, de unde și de la cine? Spuneți-ne răspunsul vostru într-un comentariu pe Facebook, până vineri, 29 mai, ora 18.00, iar la finalul zilei vom trage la sorți 5 persoane cărora Superstarul le va trimite o vedere din Antalya, ca pe vremuri. Dacă nu aveţi baftă săptămâna aceasta, mai aveți o șansă săptămâna viitoare, când Paravion Superstar ajunge în Zakynthos!

Vedere din Antalya Urmăriţi-ne pe pagina dedicată călătoriilor Paravion Superstar, pe pagina de Facebook Paravion.ro și, în general, peste tot, deoarece vara aceasta o să aveți mai multe motive de bucurie și călătorii decât vă puteți închipui!

#‎ParavionLIVE este o campanie Paravion, realizată cu sprijinul F64, Quickmobile şi eJobs Romania, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului „Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor -> www.paravion.ro/superstar şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic.

Urmăreşte #ParavionLIVE

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *