#ParavionLIVE. Prima zi în Antalya

Săptămâna aceasta, Paravion Superstar transmite LIVE din Antalya! A sosit timpul să descoperiţi cum a decurs prima zi în Antalya pentru trimisul nostru special, care ne-a transmis în cuvinte, fotografii şi cadre video primul jurnal de bord, de la zborul de îmbarcare până la hotel şi prima plimbare cu şalupa spre singura insulă cu pescăruşi din Turcia.

Zbor de îmbarcare spre Antalya

Prima zi în Antalya în cuvintele lui Costin s-a petrecut cam aşa:

„Am aterizat în Antalya, apoi m-am urcat în autocar spre hotelul Rixos Sungate. Pe drum mă aștepta o surpriză. Ghidul mi-a spus că după ce mă cazez, voi avea parte de o cină pe yacht. Suna perfect, în condițiile în care nu mai navigasem din august, anul trecut, și îmi era cam dor. Ajuns la hotel, m-am grăbit să-mi iau camera în primire, să mă schimb în haine lejere și să plec spre port. Acolo l-am cunoscut pe Mehmet. E fotograful oficial al celor de la Dolphins Yat. E friendly și vorbește foarte bine engleza spre deosebire de alți turci. După ce am schimbat câteva impresii, ne-am urcat într-o șalupă galbenă și am pornit. Evident, ne-am împrietenit :) Mi-a spus că vom prinde yacht-urile din urmă și că se duc spre singura insulă din Turcia cu pescaruși. Mi-am pus teleobiectivul și după câteva ture în jurul insulei, am scos câteva cadre cu pescaruși în zbor pe care le-aș atârna pe perete. F64, ai citit? :) Aveam un zâmbet larg pe moacă pentru că nu m-aș fi gândit niciodată că voi ajunge să-mi schimb obiectivele într-o șalupă cu motor, care sparge valurile mării cu viteză. Și nu a Mării Negre, ci a Mării Mediterane. Ne-am întors pe yacht, am scos laptop-urile, iar Mehmet mi-a arătat câteva filmulețe cu un delfin și o broască țestoasă Caretta, surprinse în aceeași zonă. Am servit masa, s-a lăsat întunericul și ne-am întors înapoi în port. Dacă sunteți pasionați de navigat, vă recomand cu căldură să apelați la Dolphins Yat, personalul fiind foarte amabil și prietenos. Iar dacă vreți și un tur cu șalupa, extra, Mehmet knows some places! :) Have fun!”

Check in Antalya

Rixos Sungate Antalya

Rixos Sungate Antalya

Rixos Sungate Antalya

Rixos Sungate Antalya

Selfie în Rixos Sungate Antalya

Rixos Sungate Antalya

Mehmet şi Costin

Plimbare cu şalupa

Insula cu pescăruşi

Plimbare cu şalupa

Iată şi rezumatul zilei într-un videoclip:

Nu e prea târziu să vă programaţi şi voi un concediu în acest mic paradis turcesc. Vă reamintim de reducerile săptămânii pentru bilete de avion, hotel şi pachete în Antalya, iar dacă sunteţi nostalgici după vederile de odinioară, spuneți-ne într-un comentariu pe Facebook când aţi primit ultima vedere de vacanță, de unde și de la cine, până vineri, 29 mai, ora 18.00, iar la finalul zilei vom trage la sorți 5 persoane cărora Superstarul le va trimite o vedere din Antalya, ca pe vremuri. Rămâneţi aproape de noi pentru mai multe istorioare, abia am început!

#‎ParavionLIVE este o campanie Paravion, realizată cu sprijinul F64, Quickmobile şi eJobs Romania, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor -> www.paravion.ro/superstarşi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic.

Urmăreşte #ParavionLIVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *