#ParavionLIVE. Zakynthos într-un minut

În a doua săptămână de vacanță, Paravion Superstar aterizează în Zakynthos și startul verii din Grecia, una dintre cele mai căutate destinații de vacanță de către turiștii români. Superstarul va face filmulețe și fotografii pe care le veți putea accesa online dacă urmăriți Paravion.ro. Vom afla împreună care sunt provocările și locurile de taină ale insulei Zakynthos, dar și care sunt condițiile de cazare, cât de bine se mănâncă la resorturile grecești și ce trebuie încercat dacă ajungeți acolo pentru câteva zile!

Zakynthos

 Zakynthos într-un minut

Insula Zakynthos e cunoscută pentru stâncile abrupte, plajele fine din apropierea golfurilor sau pentru coloniile de broaște cu gât lung din sudul insulei. Dacă sunteți în căutarea unui peisaj sălbatic, alegeți nord-vestul insulei, iar pentru cluburi și viață de noapte zona ideală e cea din apropierea orașului Zakynthos, în sud-estul insulei.

Zakynthos e la 300 km de Atena, a treia cea mai mare insulă ioniană. A fost sub ocupație turcă în secolul 18, iar ulterior sub ocupație britanică. Și-a redobândit independența doar în secolul 19, iar în timpul celui De-al Doilea Război Mondial a fost din nou ocupată de italieni și germani. Un cutremur puternic a lovit insula în 1953, distrugând monumentele istorice și afectând principalele așezări. Începând cu secolul 20, Zakynthos a devenit una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Grecia.

#‎ParavionLIVE este o campanie Paravion, realizată cu sprijinul F64, Quickmobile şi eJobs Romania, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor -> www.paravion.ro/superstarşi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic.

Urmăreşte #ParavionLIVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *