#ParavionLive. Reducerile verii

Profită de reducerile Paravion.ro şi plănuieşte-ţi o vacanţă de vis în unele dintre cele mai frumoase destinaţii de vară: Antalya, Zakynthos, Rhodos, Corfu, Creta sau Cipru. Alege unde vrei să călătoreşti şi care este serviciul dorit, fă rezervarea online, introdu codurile unice de mai jos şi apoi finalizează comanda. Vrem să prelungim vara pestre granițele ei oficiale, așa că reducerile sunt valabile până în 30 septembrie 2015 pentru rezervări online pe Paravion.ro.

Reducerile veriiCodurile de reduceri sunt:

  • Bilete de avion: VARA-1563011T pentru Antalya, Zakynthos, Rhodos, Heraklion, Chania, Corfu, Larnaca;
  • Hoteluri: VARA-1563011H pentru Rhodes, Crete, Chania, Corfu, Paphos, Ayia Napa, Limassol, Larnaca, Nicosia, Antalya, Alanya, Side, Antalya, Antalya-Kemer, Belek;
  • Pachete: VARA-1563011P pentru Antalya, Alanya, Kemer, Belek, Side, Lara.

Pentru bilete de avion, reducerile acordate prin cupon nu se cumulează cu alte reduceri și oferte promoționale şi nu se aplică pentru rezervarea de bilete charter din secțiunea de Bilete Charter.

Coduri de reducere

Dacă nu v-ați hotărât încă ce vreți să vedeți vara aceasta, stați cu ochii pe #ParavionnLIVE pentru că transmitem live din toate destinațiile de vacanță. O să puteți hotărî destul de repede dacă vreți să ajungeți pe insula Navagio sau Larnaca, în situl arheologic Salamis, din Cipru sau în Kydonia, Creta. În cazul în care vreți să hoinăriți prin orașele vechi ale lumii, atunci Kaleici, Antalya e alegerea perfectă pentru un amestec între cultura otomană și greacească sau orașul Kamiros, Rhodos unde veți putea admira ruinele unei lumi care datează din secolul 5 î.Hr. Tot ce trebuie să faceți e să alegeți pachetul potrivit aici.

#‎ParavionLIVE este o campanie Paravion, realizată cu sprijinul F64, Quickmobile şi eJobs Romania, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului „Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor -> www.paravion.ro/superstar şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic.

Urmăreşte #ParavionLIVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *