Suntem 100.000 de fani Paravion.ro!

Am ajuns la 100.000 fani pe pagina noastră de Facebook!!! :) Vă mulțumim pentru încredere și pentru că sunteți alături de noi în fiecare zi. Credem cu tărie că suntem o comunitate de oameni frumoşi şi deştepţi, pe care ne leagă o plăcere comună foarte specială, să călătorim. Vă invităm să ne faceți câteva urări și să ne spuneți cu această ocazie ce v-ați dori să vedeți în comunitatea noastră digitală. Folosiți hashtagul #paravion100k ca să ajungă și la noi vorbele voastre.

100.000 de faniDacă sunteți unul dintre fanii Paravion.ro ați aflat tot ce trebuie să știți pentru a pleca în următoarea vacanță și unii dintre voi ați cerut mai multe detalii. V-am răspuns de fiecare dată, și atunci când am primit laude, dar și atunci când ați sesizat nereguli sau ați cerut mai multe lămuriri. Vom încerca să le facem pe toate de 100.000 de ori mai bine!

100.000 fani Facebook

Dacă ne-am împrietenit de curând, trebuie să ştiţi că atunci când dai LIKE paginii noastre, intri automat într-o comunitate întotdeauna la curent cu ofertele last minute, zborurile cele mai avantajoase, discount-urile momentului, iar dacă urmărești transmisiunile #ParavionLIVE și pagina Paravion Superstar, afli vești din cele mai populare destinații de vacanță în timp real. Tot de pe Facebook afli primul, în fiecare miercuri, ce destinație de vacanță scoatem la licitație, care sunt parteneriatele noastre și avantajele pe care le ai ca utilizator al site-ului nostru. Cireaşa de pe tort sunt campaniile pe care le gândim exclusiv pentru voi, fanii noştri. Anul acesta ne mândrim că atâţia copii au dorit să-şi premieze mama cu o vacanţă la Roma participând la concursul „Dăruieşte-i mamei tale o călătorie la Roma drept mărţişor!”, cu sutele de înscrieri video în competiţia „Fii Paravion Superstar!” pentru cel mai cool job al verii, iar acum urmărim cu sufletul la gură zi de zi transmisiunile #ParavionLIVE ale trimisului nostru special în cele mai populare destinaţii de vară.

Like us!

Hai, dă-te cu Paravion.ro pe Facebook și ai parte de super beneficii!

Paravion este una dintre cele mai importante agenţii de turism online din România, care operează pe multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum și de soluții de securitate dezvoltate de PayU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *