Vacanţă în Corfu. Licitează de la 1 leu!

Insula Corfu e o destinație de vacanță a experiențelor magice, un loc pitoresc, dar în aceeași măsură cosmopolit, cu festivaluri de muzică locală și ritmuri de jazz, resorturi de lux, plaje cu nisip fin, munți cu poteci abrupte și lagune albastre care merită descoperite.

Corfu (6)

Ce e de făcut în Corfu?

Petreceți o zi la unul dintre parcurile acvatice de pe insulă și bucurați-vă de tunurile de apă. Parcul Aqualand e situat chiar în centrul insulei Corfu, iar intrarea ajunge în jur de 15 euro.

Vizitați biserica Sf. Spiridon, protectorul insulei Corfu, unde se găsesc moaștele sfântului. Biserica e o construcție arhitecturală impozantă prin dimensiune, dar și prin cupola roșie care adăpostește lăcașul de cult. Biserica e situată chiar în Orașul vechi, iar intrarea e liberă.

shutterstock_160915205

Plimbați-vă prin vechea fortăreață construită de venețieni în secolul 16, Palato Frourio, localizată în partea estică a orașului Corfu. Locul e cunoscut și pentru priveliștele spectaculoase, așa că s-ar putea să fie una dintre locațiile ideale pentru o declarație de dragoste.

shutterstock_149662157

Petreceți o după-masă la Palatul care găzduiește Muzeul de artă asiatică, fondat în 1929. Colecția include peste 10.000 de artefacte. Palatul e situat în partea veche a orașului Corfu. În apropiere e și Muzeul arheologic unde sunt artefacte găsite în Templul lui Artemis din Corfu.

Luați cina la una dintre cele mai cunoscute taverne de pe insula grecească, Klimataria, situată la sud de orașul Corfu. Mâncarea va fi cu siguranță delicioasă și nota de plată perfectă pentru un festin grecesc, în jur de 20 euro/persoană, incluzând o băutură. Taverna e deschisă doar seara și e recomandabil să aveți rezervare.
Nu uitați să vedeți apusul pe plajă sau cerul înstelat, așa cum l-a văzut Superstarul trimis de Paravion în lume, care a ajuns și în Corfu, iar dacă vreți să descoperiți câteva sate rupte de lumea modernă, aventurați-vă în nordul insulei. Localnicii sunt cunoscuți pentru ospitalitatea și bucuria cu care îi întâmpină pe turiști.

Corfu (1)

Fotografiile sunt realizate de Costin Marian pentru campania #ParavionLIVE.


Licitează acum pentru Corfu! Pachetul este pentru 2 persoane și include bilet de avion charter București-Corfu-București cu compania aeriană Tarom, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, 7 nopți cazare cu mic-dejun la hotel BIZANTIN INN 3*, asigurare medicală și storno. Plecare: 13 iulie 2015. Prețul de listă al pachetului este de 3.285 lei. Licitația se închide automat atunci când o ofertă este egală cu sau depășește 3.060 lei. Licitația se încheie la ora 20:00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *