#ParavionLIVE. Hoteluri din Antalya (I)

Se spune că o mie de imagini fac mai mult decât o mie de cuvinte. Iar atunci când vine vorba de vacanțe și de cum arată hotelurile în care urmează să stai, imaginile sunt foarte importante și te pot convinge să alegi un hotel în detrimentul altuia. Pe lângă sutele de fotografii, Costin, trimisul special Paravion în cele mai frumaose destinaţii de vară, a filmat câteva din cele mai luxoase hoteluri din Antalya.

Hotel Papillon Zeugma
Hotel Papillon Zeugma, Belek.

Intrați pe canalul Youtube Paravion.ro, în playlist-ul #Paravion Live din Antalya, și puteți vedea cum arată camerele de hotel, plajele private, piscinele sau mesele pline cu bunătăți din cele mai populare staţiuni turceşti. Uitaţi topul preferatelor noastre.

1. Pontonul de la Hotel Rixos Sungate, Antalya

2. Cameră la Hotel Maxx Royal Kemer, Kemer

3. Cină la Hotel Papillon Zeugma, Belek

4. Recepție Hotel Marti Myra, Kemer

5. Cameră Hotel Rixos Tekirova, Kemer

6. Desert la Hotel Fantasia Deluxe, Kemer

Dacă doriţi să le vedeţi pe propria piele, profitaţi de reducerile verii Paravion.ro şi programați-vă următorul concediu în Antalya aici.

Reduceri Antalya

#‎ParavionLIVE este o campanie Paravion, realizată cu sprijinul F64, Quickmobile şi eJobs Romania, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor -> www.paravion.ro/superstar şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic.

Urmăreşte #ParavionLIVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *