#ParavionLIVE. Hoteluri din Antalya (II)

Costin, trimisul special Paravion în cele mai frumoase destinaţii de vară, a filmat în cele mai frumoase hoteluri ale Rivierei Turceşti, iar imaginile sunt de-a dreptul copleșitoare! Dacă intrați în albumul de fotografii de pe pagina noastră de Facebook ori în canalul nostru de Youtube, în playlist-ul dedicat #Paravion Live din Antalya, puteți vedea cum arată camerele de hotel, aleile din resorturile de lux, plajele private, piscinele, designul interior din hotelurile și resorturile de lux ale Antalyei.

Piscina la Hotel Mardan Palace, Belek
Piscina de la Hotel Mardan Palace, Belek, Turcia.

Dacă nu ați ales pachetul de vacanță ideal pentru dumneavoastră, consultaţi topul hotelurilor noastre preferate, partea I şi partea a 2a, cea de mai jos.

1. Cameră la Hotel Mardan Palace, Belek

2. Restaurant la Hotel Ela Quality, Belek

3. Cameră la Hotel Susesi Luxury Resort, Belek

4. Cameră la Hotel Maxx Royal Belek Golf Resort, Belek

5. Cameră la Hotel Regnum Carya Golf & Spa Resort, Belek

6. Plaja la Hotel Ryu Kaya Palazzo, Belek

7. Cameră la Hotel Calista Luxury Resort, Belek

8. Cameră la Hotel Sueno Deluxe, Belek

Dacă doriţi să le vedeţi pe propria piele, profitaţi de reducerile verii Paravion.ro şi programați-vă următorul concediu în Antalya aici.

Reduceri Antalya

#‎ParavionLIVE este o campanie Paravion, realizată cu sprijinul F64, Quickmobile şi eJobs Romania, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor -> www.paravion.ro/superstar şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic.

live

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *