#ParavionLIVE. Activități în Antalya

Antalya e una dintre cele mai căutate destinații de vacanță de pe litoralul turcesc, iar țărmul Mării Mediterane vă poate oferi unele dintre cele mai neașteptate experiențe și provocări, dar și oaze de liniște și întâlniri autentice. Dacă ajungeți în Antalya, opriți-vă în Centrul Vechi al orașului și bucurați-vă de istoria locurilor neschimbate de sute de ani, intrarea se face prin Poarta lui Hadrian, vizitați Aquariumul, faceți aqua rafting și dacă vă încumetați, săriți în apă de pe stânci.

Am restrâns un top cu câteva activități filmate de Costin, trimisul special Paravion.ro în cele mai frumoase destinații de vară, iar dacă intrați pe canalul Youtube Paravion.ro, în playlist-ul #ParavionLive din Antalya, și puteți afla tot ce trebuie să știți pentru a vă putea programa următoarea vacanță în Turcia.

1. Vizită la Aquarium Antalya, Antalya 

2 Cascadă în Antalya

3. Sărituri de pe stâncă, Antalya 

4. Aqua rafting, Antalya 

5. Vizită prin Antalya

6. Monkey Club, Antalya

Dacă doriţi să le vedeţi pe propria piele, profitaţi de reducerile verii Paravion.ro şi programați-vă următorul concediu în Antalya aici.

Reduceri Antalya

#‎ParavionLIVE este o campanie Paravion, realizată cu sprijinul F64, Quickmobile şi eJobs Romania, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor -> www.paravion.ro/superstar şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic.

Urmăreşte #ParavionLIVE

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *