O vacanță de vis în Rhodos. Licitează de la 1 leu!

În septembrie, puteți petrece șapte zile pe insula lui Zeus și a Afroditei, bucurându-vă de soare și de plajele cu nisip auriu sau explorând orașul Rhodos cu străduțele sale înguste și pitorești. Nu ratați o excursie de o zi pe insula Symi sau o plimbare în situl arheologic Lindos. Serile vi le puteți petrece în una dintre numeroasele taverne turcești dansând ca-n Zorba Grecul, pe ritmuri tradiționale grecești. 

Rhodos.

1. Răsărit în Rhodos, Grecia

2. Excursie Insula Symi, Grecia

3. Valea fluturilor, Rhodos, Grecia
 
4. Seară grecească în Rhodos, Grecia
 
5. Minaret, Orașul vechi, Rhodos, Grecia
 
6. Cetatea din Lindos, Rhodos, Grecia
 
7. Asfințit în Rhodos, Grecia
 
Licitează acum pentru o vacanță de vis în Rhodos, locul unde ruinele lumii clasice grecești, bizantine, otomane și venețiene se completează perfect!
 
Pachetul este pentru 2 persoane și include bilet de avion charter București-Rhodos-București cu compania aeriană Tarom, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, 7 nopți cazare cu mic-dejun la hotel HELENI BEACH 3*. Plecare: 04 septembrie 2015. Prețul de listă al pachetului este de 4.050 lei. Licitația se închide automat atunci când o ofertă este egală cu sau depășește 3.735 lei. Licitația se încheie la ora 20:00. Așteptăm filmulețele și fotografiile voastre, licitează aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *