#ParavionLIVE. Chestionar de destinaţie: Antalya

Dincolo de poveștile și filmulețele minunate pe care le-a făcut în timpul jobului său de vară, Costin, trimisul special Paravion.ro în cele mai frumoase destinaţii de vară, ne va face şi câteva recomandări și ne va povesti mici istorioare din destinațiile în care a ajuns sau urmează să ajungă vara aceasta. Vom afla unde a văzut cea mai frumoasă priveliște, ce l-a impresionat, cum i s-au părut localnicii, care e cel mai luxos hotel pe care l-a văzut și de ce și pentru ce s-ar întoarce. 

Check in Antalya
Costin in prima zi din Antalya, in aeroport.


Timp de o săptămână, Costin a vizitat Antalya şi a prins pe cameră imagini de-a dreptul copleșitoare! Dacă intrați în albumul de fotografii de pe pagina noastră de Facebook ori în canalul nostru de Youtube, în playlist-ul dedicat #Paravion Live din Antalya, puteți vedea cum arată camerele de hotel, aleile din resorturile de lux, plajele private, piscinele, designul interior din hotelurile și resorturile de lux ale Antalyei. Citiţi mai jos şi o mică readiografie de destinaţie în chipul unui chestionar cu 13 întrebări, completat de Costin.

Chestionar de destinaţie: Antalya

 

1. Cel mai frumos moment ori privelişte:

Vederea panoramică asupra Antalyei, din Orașul vechi.

 

Panoramă asupra Antalyei

 

2. Cel mai frumos hotel pe care l-ai vizitat:

Maxx Royal Kemer şi Calista din Belek.

Maxx Royal Kemer
Piscina de la Hotel Maxx Royal Kemer.

Calista
Cameră la Hotel Calista Lukury Resort 5*, Belek.

3. Cel mai bun lucru pe care l-ai mâncat:

O bucată de turkish delight foarte colorată, în Orașul vechi.

 

4. Cel mai cool lucru pe care l-ai făcut:

Cliff jumping într-un râu rece.

 

 

5. Destinație pentru cupluri, gașcă, familii cu copii sau single?

Depinde ce fel de persoană ești si ce îți dorești de la o vacanță. Aș spune că e destinație pentru familii cu copii, deoarece ei sunt genul care își petrec majoritatea timpului în hotel.

 

6. Cum sunt localnicii?

Prietenoși si microbiști, în special când aud că ai venit din România. N-ar strica să mai învețe puţină engleză.

Mehmet şi Costin
Mehmet şi Costin, in timpul unei plimbări cu barca in larg.

 

7. Dar turiştii?

Majoritatea sunt genul all inclusive. Mai sunt și excepții, care nu fac excese și se duc în excursii opționale.

 

8. Te-ai întors cu ceva de-acolo?

Cu nişte fake-uri Louis Vuitton. Glumesc! M-am întors cu câteva fotografii cu pescăruși și ceva oboseală. Suveniruri mi-am luat anii trecuți.

 

9. Vreun moment neplăcut, vreo dezamăgire?

Când am pierdut zborul de legatură spre București, la Istanbul, din vina celor de la Turkish și m-am certat cu cei de la recepția hotelului unde ne-au cazat pe toți cei care am fost în aceeași situație, noaptea, la 01:30, pentru că n-au vrut să deschidă restaurantul și n-au fost în stare să ne aştepte nici măcar cu niște sandwich-uri. Istoria s-a repetat și dimineața și am mâncat în aeroport.

 

10. Te-ai mai întoarce şi dacă da, pe cine ai lua cu tine?

Nu m-aș intoarce curând, pentru că am o lista lungă și am fost deja de câteva ori. Dar, dacă ar fi să iau pe cineva, am un prieten care le-ar face concurență rușilor, la ultra all inclusive! :)

 

11. Moment once-in-a-lifetime/Off my bucket list:

Cliff jumping.

 

12. Destinaţia într-un cuvânt:

În două, All inclusive.

 

13. Fotografia/filmuleţul preferat făcut acolo:

Nu-mi fac niciodată un clasament. Am multe care îmi plac, dar să zicem că ar fi una cu un pescăruș care se desprinde de apă, din spate.

 

PARA

Dacă v-au plăcut transmisiunile #ParavionLIVE din Antalya şi doriţi să petreceţi o vacanţă acolo, profitaţi de reducerile verii Paravion.ro şi programați-vă următorul concediu aici.

Reduceri Antalya

#‎ParavionLIVE este o campanie Paravion, realizată cu sprijinul F64, Quickmobile şi eJobs Romania, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor -> www.paravion.ro/superstar şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic.

Urmăreşte #ParavionLIVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *