#ParavionLIVE. Activități în Zakynthos

Dacă nu v-ați hotărât încă unde să plecați vara aceasta, insula Zakynthos ar putea fi alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Plajele cu nisip alb se întind pe sute de kilometri, iar în partea centrală și vestică pădurile de pini, citrice și măslini sunt refugiul ideal pentru iubitorii de natură.

Plaja Navagio

Urmăriți imagini live de pe plaja Navagio, Peșterile Albastre, insula Cameo sau satul Bochali, și planificați-vă plimbărille pe care ați dori să le faceți.

1. Plaja Navagio văzută de pe stânci, Zakynthos, Grecia

2. Cameo Island, Zakynthos, Grecia

3. Imagini din Laganas, Zakynthos, Grecia

4. Satul Bochali, Zakynthos, Grecia

5. Fabrica de ulei de măsline Aristeon, Zakynthos, Grecia

6. Agios Nikolaos, Zakynthos, Grecia

7. Excursie Navagio Beach (Blue Caves), Zakynthos, Grecia

Vizionaţi mai multe fotografii din Zakynthos aici şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat "Paravion LIVE din Zakynthos", din canalul Youtube Paravion.ro. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, vă recomandăm ofertele Last Minute disponibile pe www.paravion.ro.

   

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania.

Urmăreşte #ParavionLIVE

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *